Philips Series 7000 S7786/55 Wet & Dry електрическа самобръсначка за чувствителна кожа на лицето

Philips Series 7000 S7786/55 Wet & Dry електрическа самобръсначка за чувствителна кожа на лицето
Philips Series 7000 S7786/55 Wet & Dry електрическа самобръсначка за чувствителна кожа на лицето
S7786/55
310,40лв.

Код: PHI02410 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
понеделник 26.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 26.04.2021 г.

Описание Philips Series 7000 S7786/55 Wet & Dry
Характеристика

Предпочитате мокро или сухо бръснене, с гел, пяна или под душа? Електрическата самобръсначка за чувствителна кожа Philips Series 7000 Wet & Dry се справя с всички изброени варианти. Гладко се плъзга по кожата и прецизно оформя всякаква дължина на брадата – дори и 3-дневна набола брада.

Самобръсначката Philips Series 7000 Wet & Dry е в крак с времето и е допълнена с модерни технологии, които максимално улесняват целия процес на оформяне на брадата. Датчикът за движение следи как се бръснете и ви насочва към по-ефективна техника, приложението Philips GroomTribe добавя още съвети, идеи и трикове. Разделете се с класическите ножчета за бръснене, електрическата самобръсначка ще направи лицето ви гладко за секунди.

Характеристики:

 • прецизно обръсва дори и най-късите косъмчета
 • оформя мустаците и бакенбардите
 • не дразни кожата
 • лесна, удобна употреба 

Техническа спецификация:

 • технология SkinIQ – перфектно се приспособява към формата на лицето
 • защитен пласт – намалява триенето, а по този начин и дразненето на кожата
 • технология за засичане на движението – насочва към най-ефективната техника на бръснене
 • интелигентен сензор за брадата – автоматично приспособява силата на бръснене
 • гъвкава глава – върти се на 360 градуса, съвършено копира контурите на лицето
 • специални насочващи каналчета – осигуряват точно захващане на косъмчетата
 • тример, вграден в дръжката – за точно оформяне на мустаците и бакенбардите
 • приложение Philips GroomTribe – дава съвети, идеи, трикове
 • почистваща основа – за 1 минута старателно почиства и смазва самобръсначката
 • LED дисплей с индикатор за батерията
 • 60 минути употреба с 1 пълно зареждане

Начин на употреба:
Следвайте приложените инструкции.

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Series 7000 S7786/55 Wet & Dry