Philips Pedi BCR430/00 електрическа пила за пети

Philips Pedi BCR430/00 електрическа пила за пети
Philips Pedi BCR430/00 електрическа пила за пети
BCR430/00

Код: VZR8787 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.

Описание на продукта Philips Pedi BCR430/00
Характеристика

Електрическата пила за ходила Philips Pedi BCR430/00 лесно, внимателно и точно отстранява загрубялата кожа на краката и ги прави копринено гладки и меки. Успява да се справи дори със загрубяла кожа, която устоява на другите механични начини за премахване.

Характеристики:

  • лесно и ефективно ви спасява от загрубялата кожа на краката
  • подходяща за мокро и сухо почистване на целите ходила
  • ергономичната дръжка позволява комфортно използване

Техническа спецификация:

  • при пълно зареждане от 1,5 часа пилата издържа 40 минути безжична употреба
  • функция бързо зареждане за 10 минути за 1 обработка на ходилата
  • ротационен диск от естествен минерален корунд
  • живот на ротиращия диск – до 6 месеца
  • избор от 2 скорости на ротация
  • четчица за почистване за по-лесна поддръжка

Начин на употреба:
Включете уреда и леко придвижвайте диска напред и назад по кожата. В никакъв случай не натискайте прекалено силно. За обработка на обширни равни участъци използвайте цялата площ на диска. За по-прецизна обработка на по-малки участъци използвайте горната част на диска. Ако искате да постигнете много голяма прецизност и много бързо отстраняване на загрубялата кожа, използвайте тесния ръб, подаващ се от горната част на диска.

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

За марката Philips

p>Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Pedi BCR430/00