Philips OneBlade QP220/55 Резервни остриета 2 бр

Philips OneBlade QP220/55 Резервни остриета 2 бр
Philips OneBlade QP220/55 Резервни остриета 2 бр
QP220/55

Код: PHI01529 | Този продукт не е в наличност

Описание Philips OneBlade QP220/55

Резервните ножчета Philips OneBlade QP220/55 ще ви позволят лесно бръснене и оформяне на брадата. Благодарение на системата за двойна защита, плъзгащата се лента и заоблените върхове ще постигнете желаните резултати бързо и без усилие и раздразнение на кожата на лицето.

Ножчетата са предназначени за многократна употреба и лесно се поставят върху всички модели машинки Philips OneBlade. За да осигурите максимално добри резултати, е достатъчно да сменяте ножчетата веднъж на 4 месеца.

Характеристики:

  • подстригват, оформят и бръснат брада с всякаква дължина
  • позволяват създаване на всякакъв стил
  • съвършено копират контурите на лицето
  • предотвратяват раздразнение и порязванията по лицето
  • лесно се сменят

Техническа спецификация:

  • технологията OneBlade – бързо движещи се остриета и системата за двойна защита ограничават раздразнението на кожата на лицето
  • плъзгащата се лента на ножчето и заоблените върхове улесняват бръсненето
  • издържат перфектно остри до 4 месеца
  • подходящи за всички модели машинки за бръснене Philips OneBlade
  • 2 броя в опаковка

Начин на употреба:
Поставете ножчето върху машинката според указанието. За оптимални резултати се препоръчва да сменяте ножчето на всеки 4 месеца.

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips OneBlade QP220/55