PhilipsHair Clipper Series 5000 HC5612/15 машинка за подстригване на коса и брада

Philips Hair Clipper  Series 5000 HC5612/15 машинка за подстригване на коса и брада
Philips Hair Clipper  Series 5000 HC5612/15 машинка за подстригване на коса и брада
машинка за подстригване на коса и брада
77,00лв.

Код: PHI02182 | В наличност
1
СПИДИ
още утре четвъртък 28.10.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 28.10.2021 г.

Описание Philips Hair Clipper Series 5000 HC5612/15
Характеристика

Оформете любимата си прическа лесно, бързо и удобно. Тримерът Philips Hair Clipper Series 5000 HC5612/15 разполага с иновативен гребен, предотвратяващ захващането на косата. Така ще постигнете желания вид без необходимост от почистване. Двойните самонаточващи се ножчета с дълъг живот ви спестяват време и усилия. Лесната поддръжка и управление максимално улесняват грижата за външния ви вид и така винаги ще изглеждате като току що излезли от фризьорски салон.

Характеристики:

 • осигурява бързо и равномерно подстригване и подрязване
 • подходящ за оформяне на коса и брада
 • позволява до 75 минути безжично използване
 • ергономичната дръжка улеснява движението по цялата глава
 • пригоден за отблъскване на косата от острието
 • позволява 100% измиване за лесно почистване и поддръжка
 • управлява се лесно с помощта на кръгче

Техническа спецификация:

 • самонаточващи се ножчета – и след 5 години са остри като първия ден
 • технология Trim-n-Flow PRO – предотвратява захващането на косата, позволява подстригване без прекъсване
 • технология DualCut – двустранният подстригващ модул подстригва по-бързо
 • 28 настройки на дължината – от 0,5 до 28 мм
 • до 75 минути работа след 8 часа зареждане
 • 100% възможност за измиване с вода за лесно и бързо почистване

Съдържание на пакета:

 • тример
 • четчица за почистване
 • 1 бр. гребен за брада
 • 2 бр. гребени за коса

Начин на употреба:
Включете машинката за подстригване на коса и брада Philips Hair Clipper Series 5000 HC5612/15 от копчето. Чрез въртене на кръгчето изберете желаната дължина на подстригване и я заключете. Двата настройващи се гребена подстригват с точност от 1 мм при дължина между 3 мм до 28 мм. За късо подстригване или за оформяне на брадата използвайте гребена за зони с повече косъмчета. Ако искате да подстрижете на дължина 0,5 мм, изцяло свалете гребена.

Подробни инструкции

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Hair Clipper Series 5000 HC5612/15