Philips Hair Clipper HC3510/15 машинка за подстригване на коса и брада

Philips Hair Clipper  HC3510/15 машинка за подстригване на коса и брада
Philips Hair Clipper  HC3510/15 машинка за подстригване на коса и брада
Промоции
HC3510/15
34,00лв.

Код: PHI01646 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Еконт
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Philips Hair Clipper HC3510/15
Характеристика

Машинката за подстригване на коса и брада Philips Hair Clipper HC3510/15 ще ви осигури лесно, равномерно подстригване и перфектен резултат. Оборудвана е с технологията Trim-n-Flow с иновативен гребен, който предотвратява засядането на косъмчета вътре в машинката, така че можете да завършите подстригването с едно движение.

Машинката има лесно управление и позволява 13 заключващи се настройки на дължината – от 0,5 мм до 23 мм. Единствено от вас зависи, каква прическа искате да оформите този път.

Характеристики:

 • оформя перфектна прическа в желаната дължина
 • предотвратява засядането на косъмчета в машинката
 • бързо освобождаване на ножчетата за лесно почистване
 • без необходимост от поддръжка или смазване
 • лесно управление

Техническа спецификация:

 • неръждаеми стоманени ножчета с двойно острие за два пъти по-бързо рязане
 • самонаточващи се стоманени ножчета с невероятно дълъг живот – дори след 5 години бръснат както първия ден
 • технология Trim-n-Flow за непрекъснато рязане – иновативният гребен предотвратява засядането на косъмчета в машинката
 • 13 заключващи се настройки за дължина – от 0,5 мм до 23 мм
 • ергономична дръжка за удобно управление
 • захранващ кабел с дължина 1,8 м

Аксесоари:

 • гребен за брада
 • регулируем гребен
 • четчица за почистване

Начин на употреба:
Ръководството за употреба ще намерите ТУК.

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Hair Clipper HC3510/15