Philips Bodygroom Series 5000 BG5020/15 водоустойчив тример за косми по цялото тялоза мъже

Philips Bodygroom Series 5000 BG5020/15 водоустойчив тример за косми по цялото тяло за мъже
Philips Bodygroom Series 5000 BG5020/15 водоустойчив тример за косми по цялото тяло за мъже
BG5020/15
103,90лв.

Код: PHI02191 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 8.03.2021 г.

Описание на продукта Philips Bodygroom Series 5000 BG5020/15
Характеристика

Отървете се от нежеланото окосмяване. Водоустойчивият тример за мъже за косми по цялото тяло Philips Bodygroom Series 5000 BG5020/15 е чудесен за безопасно премахване на косми от трудно достъпните области. Бръсне косми с различна дължина без раздразване на кожата и с негова помощ лесно ще се избавите от окосмяването, например под мишниците, по гърдите, рамената, интимната област и дори по гърба. Изберете една от трите приставки или използвайте тримера просто така и се наслаждавайте на гладка кожа по цялото тяло.

Характеристики:

 • за скъсяване и бръснене на косъмчетата под мишниците,
  по гърдите, на гърба, на краката и в интимните зони
 • бръснеща глава със заоблени върхове и хипоалергенно покритие
 • двустранен тример за бръснене на по-дълги косми
 • щадящ към кожата
 • ергономична дръжка, удобна за работа
 • лесно се почиства и няма нужда от поддръжка
 • подходящ за ползване под душ

Техническа спецификация:

 • 3 гребена за различна дължина: 3 мм, 5 мм и 7 мм
 • може да се използва и без гребен
 • зарежда се напълно за 60 минути
 • батерията издържа 60 минути непрекъснато ползване
 • водоустойчив

Комплектът съдържа също:

 • дълга приставка за удобна обработка на космите по гърба

Начин на употреба:
За гладко бръснене използвайте без приставка, за скъсяване използвайте приставка с желаната дължина. При гъсто окосмяване се препоръчва космите първо да се скъсят с приставка.

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор
Ефект
водоустойчивост

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Bodygroom Series 5000 BG5020/15