Philips Bodygroom Series 3000 BG3015/15 тример за цялото тяло водоустойчив

Philips Bodygroom Series 3000 BG3015/15 тример за цялото тяло водоустойчив
Philips Bodygroom Series 3000 BG3015/15 тример за цялото тяло водоустойчив
83,30лв.

Код: PHI02192 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
петък 5.03.2021 г.
Лично получаване
петък 5.03.2021 г.

Описание на продукта Philips Bodygroom Series 3000 BG3015/15
Характеристика

Мечтаете за гладко бръснене без неприятни раздразнения? Водоустойчивият тример за косми по цялото тяло Philips Bodygroom Series 3000 BG3015/15 има ножче със заоблени върхове и противоалергична глава – с тяхна помощ успява да избръсне области като крака, гърди, рамена, мишници, корем и интимни области гладко и безопасно. Благодарение на водоустойчивостта си е подходящ за употреба например под душа. Бръсненето и скъсяването на косъмчетата никога не е било толкова лесно.

Характеристики:

 • щадяща система за скъсяване за чувствителна кожа
 • може да се използва за областта под мишниците, по гърдите, рамената, краката, корема и интимните зони
 • бръснеща хипоалергенна глава и заоблени върхове против раздразнения
 • двустранният тример хваща и по-дълги косми
 • дръжка с ергономична форма
 • подходящ за ползване под душа
 • лесно почистване

Техническа спецификация:

 • 3 приставки за различна дължина: 3 мм, 5 мм, 7 мм
 • за гладко бръснене може да се използва и без приставка
 • зарежда се напълно за 1 час
 • с едно зареждане издържа 60 минути непрекъснато ползване

Начин на употреба:
Поставете върху тримера приставка за желаната дължина, включете и избръснете избраната област. За гладко бръснене използвайте без приставка. При по-гъсто окосмяване първо скъсете космите с приставка и след това избръснете гладко.

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор
Ефект
водоустойчивост

За марката Philips

p>Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Bodygroom Series 3000 BG3015/15