Philips Beard Trimmer Series 5000 BT5502/15 машинка за подстригване на брада

Philips Beard Trimmer Series 5000 BT5502/15 машинка за подстригване на брада
Philips Beard Trimmer Series 5000 BT5502/15 машинка за подстригване на брада
141,60лв.

Код: PHI02190 | в наличност повече от 2 бр.
1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 1.03.2021 г.

Описание на продукта Philips Beard Trimmer Series 5000 BT5502/15
Характеристика

Мечтаете за равномерно скъсяване на брадата или мустаците и постигане на тридневна брада с едно движение? Тримерът за брада Philips Beard Trimmer Series 5000 BT5502/15 се справя с всичко това и още нещо.

Благодарение на иновативната система Lift & Trim PRO, която повдига брадата и я насочва директно към стоманения бръснач, ще постигнете равномерно подстригване много по-бързо, отколкото с обикновените тримери. Двойно заострените остриета са щадящи към кожата и много ефикасни. Брадата ви никога не е била оформяна така прецизно.

Характеристики:

 • за бързо и равномерно скъсяване на брада
 • за сухо бръснене без използване на продукти за бръснене
 • самонаточващите се метални остриета улавят и много дебели косми брада
 • системата Lift & Trim PRO осигурява подвеждане на косъмчетата на брадата право под бръснача
 • настройка на дължината на подстригване
 • подходящ за всички дължини брада

Техническа спецификация:

 • ножчета от неръждаема стомана
 • възможност за настройка на дължината на срязване (0,4–20 мм)
 • точност до 0,2 мм
 • може да се използва със или без кабел
 • целият тример може да се мие
 • пълно зареждане за 1 час
 • възможност за бързо зареждане само за 5 минути
 • при пълно зареждане издържа 90 минути непрекъснато ползване

Комплектът съдържа също:

 • приставка Lift & Trimm PRO
 • приставка за скъсяване на дълга брада
 • торбичка за съхранение или за пътуване

Начин на употреба:
Поставете избраната приставка върху тримера и избръснете желаните участъци. Използвайте върху суха брада без пяна за бръснене или крем. След употреба изплакнете с вода.

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
безжично/ mрежово

За марката Philips

p>Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Beard Trimmer Series 5000 BT5502/15