Pearl Drops Coffee & Tea избелваща паста за зъби Против тъмни петна

Pearl Drops Coffee & Tea избелваща паста за зъби Против тъмни петна
Pearl Drops Coffee & Tea избелваща паста за зъби Против тъмни петна
50 мл.

Код: PDR0434 | Този продукт не е в наличност

Описание Pearl Drops Coffee & Tea
Характеристика

Пастата за зъби Pearl Drops Coffee & Tea е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.

Характеристики:

  • бори се против зъбен кариес и плака
  • премахва зъбен камък и плака

Начин на употреба:
Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.

Характеристика

Ефект
избелване

За марката Pearl Drops

Блестящата бяла усмивка значително повишава самочувствието - това се знае добре от марката Pearl Drops, която се занимава с разработка на специални продукти за грижа за устата, които са предназначени за съвършено почистване и избелване на зъбите.
С помощта на най-новите технологии и научни познания марката Pearl Drops ще ви помогне да получите непреходна красива усмивка, която блести. Продуктите Pearl Drops щадят зъбния емайл, умеят да отстранят нежеланите тъмни петна по зъбите и са подходящи за пушачи.
Усмивката е израз на щастливи емоции и благодарение на уникалните продукти Pearl Drops, вашата усмивка може да бъде необикновено очарователна и привлекателна.
Вече не е нужно да се притеснявате от това да се усмихнете напълно! Продуктите за устна хигиена Pearl Drops не само видимо избелват зъбите, но едновременно се грижат за зъбите ви. Можете да бъдете уверени, че с Pearl Drops вашата усмивка ще е перфектна всеки ден!

Оценка Pearl Drops Coffee & Tea