Payot Herboriste Détox Brume Jambes Légères освежаващ и хидратиращ спрей за крака

Payot Herboriste Détox Brume Jambes Légères освежаващ и хидратиращ спрей за крака
Payot Herboriste Détox Brume Jambes Légères освежаващ и хидратиращ спрей за крака
100 мл.

Код: PAY00966 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Payot Herboriste Détox Brume Jambes Légères
Характеристика

Спреят за крака Payot Herboriste Détox избавя от неприятната миризма и други негативни последици в резултат от прекомерното потене.

Характеристики:

  • интензивно хидратира и омекотява
  • освежава и приятно охлажда
  • отпуска краката
  • създава усещане за комфорт
  • ухае приятно

Начин на употреба:
Напръскайте необходимото количество от продукта по краката и между пръстите.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Payot

Участвайте активно в изграждането на красотата си. Присъединете се към жените, на които марката Payot помага вече 100 години с ежедневните козметични ритуали, превръщайки ги в уникално преживяване. Марката мисли за жените във всеки етап от живота им и отразява в продуктите си грижата за различните видове кожа. Успехът им се дължи главно на автентичността им и доверието на хората в тях.

Payot изхожда от опита и грижата на професионалните козметици, които имат възможност да работят в домашна среда точно благодарение на козметичните продукти. В основата на козметиката Payot стоят най-новите научни изследвания, иновативни съставки, но също така и сетивното ни изживяване. Затова и козметиката за лице Payot залага на аромати, цветове и текстури. Характерните извити кутийки пък са вдъхновени от извивките на женското тяло.

За да помогнете и вие на кожата си да стане красива, опитайте хроноактивния крем на Payot от колекцията Blue Techni Liss, който идеално предпазва кожата от външни агресивни влияния. Серията My Payot пък е фокусирана върху проясняването на кожата. Ако целите равен тен на кожата, заложете на крема Payot CC.

Оценка Payot Herboriste Détox Brume Jambes Légères