Pàris à la plus belle Exquisite Woodinessпарфюмна вода за жени

Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness парфюмна вода за жени
Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness парфюмна вода за жени
Безплатна доставка
80 мл.
178,20лв

Код: ACE00300 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 9.06.2020 г.
Лично получаване
вторник 9.06.2020 г.

Информация за парфюма Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness
Състав

Загадъчна, магическа и чувствена красота се материализира в този дървесен аромат. Парфюмната вода Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness Oud & Bourbon Vanilla с нотки на ванилия и уд вдъхновява към преживяване на приключения и разкриване на тайни.

  • топъл ориенталски дървесен аромат
  • богат и екзотичен
  • идеален аромат за вечерни поводи

Съставки на аромата
Мамещата комбинация от ванилия и сандалово дърво покрива кожата с екзотично було. Чувствения акорд допълват дърво агаве или уд, традиционна съставка на арабските парфюми. Дълбоката композиция се уравновесява от искрящи нотки на мандарина и бергамот, а цветният акорд на фрезия и виолетка придава на аромата мекота, която ви се иска да докоснете.

История на аромата
Жената, която обожава аромата Exquisite Woodiness, е любознателна и открита за приключения. За нея не е проблем спонтанно да стегне куфарите и да се понесе към екзотиката. Нищо не може да я спре да прекара нощта в танци, или преди изгрев слънце да наблюдава звездите над града. В хладната нощ се загръща в аромата на шарен шал от кашмир. Авторката на аромата Матилде Бижуи казва за творението си, че това е аромат на контрастите, която се движи между свежестта на фрезия и топлината на ванилия и уд.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
фрезия, бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
теменуга, нектарина, oud
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
бурбон ванилия, сандалово дърво
Вид аромат
Ориенталски, Цветни, Дървесни

Оценка Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness