Parfums De MarlyDelina Royal Essence мини опаковка за жени

Parfums De Marly Delina Royal Essence мини опаковка за жени
Parfums De Marly Delina Royal Essence мини опаковка за жени
Безплатна доставка
мини опаковка за жени
228,60лв.

Код: PDM00413 | Повече от 5 бр. са в наличност

парфюм пълнещ 10 мл. + парфюмна вода пълнител 2 x 10 мл.

1
СПИДИ
вторник 19.10.2021 г.
Лично получаване
вторник 19.10.2021 г.

Описание Parfums De Marly Delina Royal Essence
Състав

Характеристики:

  • аромат, подходящ за всеки ден
  • съдържа миниатюри на ароматите

Комплектът съдържа:

  • парфюм пълнещ 10 мл.
  • парфюмна вода пълнител 2 x 10 мл.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
индийско орехче, бергамот, ревен, личи
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
ванилия, божур, турска роза, мускус, Петалия
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Incense, кедър, кашмеран, хаитски ветивер
Вид аромат
Цветни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Parfums De Marly

Луксозните нишови парфюми Parfums de Marly са вдъхновени от времето на Луи XV, който е бил известен с голямата си страст към ароматите. Той особено харесвал предимно екстравагантни парфюми с богат състав и голяма интензивност. Всеки ден искал различен аромат в покоите си, а прословути станали и ароматните фонтани в двора му.

Parfums de Marly съживяват духа на богатите приеми и празненства, които се провеждали в Шато де Марли за удоволствие на членовете на кралския двор и чуждестранни величия. Освен възвръщане към традициите на добросъвестност в парфюмерийния занаят, марката Parfums de Marly отдава почит и на престижните конни надбягвания. Луи XV ги е обожавал. Всеки аромат носи названието и характера на една от редките породи коне, която се е появила във френския кралски двор. Можете да усетите ароматите на Parfums de Marly Herod, Oajan и Pegasus.

Всеки парфюм Parfums de Marly крие в себе си очарованието на френската история. Потопете се в богатите ухания на най-качествените суровини, които са били използвани по време на златната ера на парфюмерията през 18-ти век.

Оценка Parfums De Marly Delina Royal Essence