Oscar de la RentaSo de la Renta подаръчен комплект I. за жени

Oscar de la Renta So de la Renta подаръчен комплект I. за жени
Oscar de la Renta So de la Renta подаръчен комплект I. за жени
подаръчен комплект I. за жени

Код: OSR0173 | Този продукт не е в наличност

тоалетна вода 100 мл. + тоалетно мляко за тяло 200 мл.

Подарък за вас
Въведете кода notino в кошницата и вземете 15% отстъпка на всички парфюми. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание Oscar de la Renta So de la Renta
Състав

Луксозният аромат винаги е правилният избор, ако наистина искате да донесете радост. Дамският парфюмен комплект Oscar de la Renta So de la Renta , поставен в красива опаковка, ще удвои радостта на жената, за която е предназначен. Заложете на магията на перфектно комбинираните комплекти, в които всяка жена ще се влюби от пръв поглед.

Характеристики:

  • парфюмната козметика увеличава издържливостта на аромата
  • изключително подходящ за подарък

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 100 мл.
  • тоалетно мляко за тяло 200 мл.

Състав

Вид аромат
Плодови, Цветни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Oscar de la Renta

Парфюми Oscar de la Renta | Oscar de la Renta – Американската модната  икона  Оскар де ла Рента произхожда от Доминиканската република. На 18 годишна възраст той напуска своята родина и се мести в Испания, където се занимава с рисуване в академията "Сан Фернандо" в Мадрид. Той се ориентира без проблем в света на модата и започва да работи за различни испански марки.От неговата родина -Доминиканската република са вдъхновени екзотиката, цетовете и светлината, които той използва в своята работа. През 1973 г. той основава своя компания, която е кръстена с неговото име Oscar de la Renta Couture и започва с текстил за дома, мъжки облекла и парфюми. През 1977 г. представя своя първи парфюм, с които завладява целия свят.

Оценка Oscar de la Renta So de la Renta