Оригинални продукти

 

В нашата парфюмерия www.notino.bg предлагаме само оригинални парфюми, козметични препарати, продукти за косата и други. Всички продукти са нови и никога не са използвани.

Нашите продукти купуваме само от проверени доставчици и винаги изискваме най качествената стока.

Гаранция за качеството на нашите продукти

Кой може да е по- добър гарант за качество на нашите продукти от нашите многобройни клиенти. Това, че нашите продукти са само с най- високо качество доказват повече от 2 500 000 спокойни клиенти в девет европейски държави. По същия начин, купувачи от най-големите правителствени агенции и големи корпорации.

Между клиентите, представляващи известните търговски партньори, както и от правителствени агенции и компании, са Канцеларията на президента на Чешката Република, словашките аеролинии, избрани търговски представители на "Пежо" в Германия, фирмата "Шел", Diners Club, банка "Райфайзен". Ние им предоставяме продукти, които те предлагат към тяхната вътрешна програма за лоялност.

Също така разполагаме с офиси за издаване на продуктите на нашите клиенти в четири държави. Зареждаме десетки мегазини и фризьорски салони.

Престижни награди за миналата година

  • В престижният немски рейтинг eKomi, където се оценява качеството и доверието на клиентите, нашата парфюмерия се класира на първо място.
  •  В Чехия и Словакия нашите парфюмерии www.parfums.cz и www.parfums.sk получиха през 2009г. титлата "Парфюмерия на година 2009".
  •  В Чехия и Словакия от 2009 до 2011 нашите парфюмерии www.parfums.cz и www.parfums.sk печелят наградата "Титла за популярност", където гласуват всички клиенти на всички онлайн магазини.
  • През 2011 г. бяхме наградени с "Онлайн магазин на 2011 г." в Унгария.
  •  През 2011 г. получихме наградата за "Най-добре оценяван онлайн магазин" в Полша.
     

Друга гаранция за удовлетвореност и качество

Винаги сме готови да отговорим на всеки Ваш въпрос за качеството на продуктите. Ако имате съмнения, или не сте избрали това, което сте искали, имате право да върнете продуктите без причина и ние ще Ви върнем парите обратно.

 

Имате ли въпроси? Пишете ни.

Полетата означени със звездичка * са задължителни.


С изпращането, компания Notino s.r.o. ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интрес. Срещу обработването можете съгласно Принципите за обработване на лични данниů да направите възражение.