Skip to main content

OriflameLove Nature Kids Cheerful Apple детски шампоан за тяло и коса

Oriflame Love Nature Kids Cheerful Apple детски шампоан за тяло и коса
Oriflame Love Nature Kids Cheerful Apple детски шампоан за тяло и коса
Ново
250 мл.
8,90лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: OFL06176
1
СПИДИ
понеделник 31.01.2022 г.
Лично получаване
понеделник 31.01.2022 г.

Шампоанът Oriflame Love Nature Kids Cheerful Apple отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща.

Характеристики:

  • хидратира и омекотява
  • ухае приятно
  • подхранва кожата
  • измива косичката
  • почиства кожата

Начин на употреба:
Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка. Нанесете продукта върху кожата на цялото тяло и леко масажирайте. После обилно изплакнете с вода.

Характеристика

Консистенция
гел
Тип коса
всички видове коса
Тип кожа
за всички типове кожа
Ефект
Хидратация, ревитализация, подхранване, предпазва от външните влияния
Тип на скалпа
всички видове скалп

Компанията "Oriflame" е основана през 1967 г. в Швеция.Нейните продукти - продавани чрез независими консултанти по продажби, бързо печелят популярност сред клиентите и в момента са достъпни в повече от шейсет страни.

Офертата на "Oriflame" включва над 600 продукта, съдържащи само най-добрите съставки."Oriflame" отдава голямо значение на научните изследвания - в нейните лаборатории са наети десетки водещи учени, които постоянно работят за разработване на нови технологии.

Кремове, шампоани, душ-гелове ... "Oriflame" е вдъхновена от шведската девствена природа. В състава на продуктите могат да бъдат открити екстракти от растения растящи на брега на морето, планински ливади и т.н. Специално внимание заслужават чувствените, свежи и елегантни аромати, проектирани в сътрудничество с водещи френски парфюмеристи.

Козметика "Oriflame"  е подложена на сложни тестове върху хора доброволци. Благодарение на това, можете да бъдете абсолютно сигурни за нейната ефективност и безопасност. Всички суровини са получени по един етичен начин, без ненужна тежест за околната среда. Не е чудно, че "Oriflame" се гордее с многобройни сертификати за качество и опазване на околната среда.

"Oriflame" подкрепя редица благотворителни проекти. Марката е съосновател на организацията " World Childhood Foundation", която изоставени деца и деца жертви на  насилие.

Марка "Oriflame" ще се хареса на всички, които искат резултати, а не обещания, търсят качество на разумна цена, искат да бъдат красиви и привлекателни,и тези, които страдат от различни кожни проблеми.