Oriflame Eleo подхранващо масло за блясък и мекота на косата

Oriflame Eleo подхранващо масло за блясък и мекота на косата
Oriflame Eleo подхранващо масло за блясък и мекота на косата
50 мл.

Код: OFL05849 | Този продукт не е в наличност

Описание Oriflame Eleo
Характеристика

Поглезете касата си с луксозна грижа. Класическото олио за коса на Oriflame Eleo ще я направи копринена, мека и блестяща.

Характеристики:

  • действа против накъсване на косата
  • осигурява на косата здравина и еластичност
  • подхранва косата в дълбочина
  • придава кадифена мекота на косата
  • придава блясък на косата

Начин на употреба:
Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса. Не изплаквайте.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Вид масло
Арганово масло, pозово
Ефект
Блясък и мекота
Активни вещества
арганово масло
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката Oriflame

Компанията "Oriflame" е основана през 1967 г. в Швеция.Нейните продукти - продавани чрез независими консултанти по продажби, бързо печелят популярност сред клиентите и в момента са достъпни в повече от шейсет страни.

Офертата на "Oriflame" включва над 600 продукта, съдържащи само най-добрите съставки."Oriflame" отдава голямо значение на научните изследвания - в нейните лаборатории са наети десетки водещи учени, които постоянно работят за разработване на нови технологии.

Кремове, шампоани, душ-гелове ... "Oriflame" е вдъхновена от шведската девствена природа. В състава на продуктите могат да бъдат открити екстракти от растения растящи на брега на морето, планински ливади и т.н. Специално внимание заслужават чувствените, свежи и елегантни аромати, проектирани в сътрудничество с водещи френски парфюмеристи.

Козметика "Oriflame"  е подложена на сложни тестове върху хора доброволци. Благодарение на това, можете да бъдете абсолютно сигурни за нейната ефективност и безопасност. Всички суровини са получени по един етичен начин, без ненужна тежест за околната среда. Не е чудно, че "Oriflame" се гордее с многобройни сертификати за качество и опазване на околната среда.

"Oriflame" подкрепя редица благотворителни проекти. Марката е съосновател на организацията " World Childhood Foundation", която изоставени деца и деца жертви на  насилие.

Марка "Oriflame" ще се хареса на всички, които искат резултати, а не обещания, търсят качество на разумна цена, искат да бъдат красиви и привлекателни,и тези, които страдат от различни кожни проблеми.

Оценка Oriflame Eleo