ORAL B VITALITY 3D WHITE D12.513 електрическа четка за зъби | notino.bg

Oral B Vitality 3D White D12.513

електрическа четка за зъби

Oral B Vitality 3D White D12.513 електрическа четка за зъби
Oral B Vitality 3D White D12.513 електрическа четка за зъби
Oral B Vitality 3D White D12.513 електрическа четка за зъби
Oral B Vitality 3D White D12.513 електрическа четка за зъби
Oral B Vitality 3D White D12.513 електрическа четка за зъби
Oral B Vitality 3D White D12.513 електрическа четка за зъби
Oral B Vitality 3D White D12.513 електрическа четка за зъби
Oral B Vitality 3D White D12.513 електрическа четка за зъби
Oral B Vitality 3D White D12.513 електрическа четка за зъби
Oral B Vitality 3D White D12.513 електрическа четка за зъби
Oral B Vitality 3D White D12.513 електрическа четка за зъби
Oral B Vitality 3D White D12.513 електрическа четка за зъби
39,10лв.

Код: ORB1394 | Повече от 20 бр. са в наличност

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда, 22.08.2018 г.
Подарък за вас
Подарък за вас
Купете си произволен продукт на Oral B и получавате подарък - малка опаковка 10 мл. паста за зъби Mediblanc с избелващ ефект.

Информация за козметикатаOral B Vitality 3D White D12.513

Описание:

Електрическата четка за зъби Oral B Vitality 3D White - D12.513 бързо и надежднопочиства вашите зъби от зъбна плака, остатъци от храна и петна от напитки. Електрическите четки за зъби Oral-B са препоръчвани в световен мащаб като единица на пазара.Тяхната употреба е лесна и много по-ефективна от обикновената четка за зъби. След употреба на електрическа четка за зъби Oral-B, вашите зъби ще бъдат чисти, здрави и преди всичко великолепно бели.

Не е необходимо да натискате четката Vitality 3D White, достатъчно е само са я приложите към зъбите и постепенно да преминавате от един зъб на друг. Четката нежно масажира и венците , с което предотвратява тяхното възпаляване.Доказано отстранява до 100% повече плака, остатъци от храна и петна от напитни от механическата четка за зъби. Електрическа четка за зъби Vitality 3D White сигнализира две минутно интензивно почистване на зъбите , препоръчвано от стоматолозите, и което е достатъчно за перфектното почистване на зъбите. Четката издържа с едно зареждане повече от седмица,при почистване на зъбите два пъти дневно в продължение на две минути. Индикаторът за статуса на батерията винаги надеждно показва кога трябва да презаредите.Четката притежава специален захват , създаден без риск за изплъзване и изключително удобна форма за държене в ръка. Датчикът за налягане ще ви сигнализира в случай ,че натискате  твърде много четката. Ако налягането е прекалено голямо, почистването няма да е ефективно.

Главата на четката Oral-B Vitality 3D White е предназначена за ежедневно почистване и избелване на зъбите. Благодарение на специалната приставка за полиране , вдъхновена от стоматолози , постепенно отстранява от зъбите всички петна и им възвръща естествената белота. Тя работи с помощта на специална 2D технология на почистване, комбинирана с режима Daily Clean и е максимално ефективна.

Елекстрическа четка за зъби Oral-B Vitality 3D White има един режим на почистване и имате възможността да я използвате и с въртящи се Oral-B глави и глави  “Oral-B TriZone” за цялостно почистване и максимална ефективност.

Електрическата четка за зъби извършва 7600 осцилиращи ротационни движения в минута. Нито продължителното, нито най-внимателното почистване на зъбите с класическа четка за зъби не са в състяние да почистят зъбите толкова бързо и деликатно като този уникален уред. Четка за зъби Oral-B Vitality 3D White се адаптира идеално към всеки отделен зъб и отстранява от всеки всякакви повърхностни петна, както и зъбна плака. Осигурете на зъбите си първокласно почистване , здраве и великолепен  вид!

Ефекти :

• перфектно премахва зъбна плака, остатъци от храна ,и най-вече на петна от храни и напитки

• бързо и надеждно почиства зъбите и масажира венците

• след почистване на зъбите са идеално чисти, здрави и красиво бели

• предотвратява възпаляването на венците

• оставя зъбите идеално чисти

Свойства:

• бързо, надеждно и ефективно почиства зъбите

• много по-ефективна от класическата четка за зъби

• лесна употреба

• има захват без риск от изплъзване

• снабдена със специална полираща приставка , която постепенно премахва всякакви петна от зъбите

• сигнализира за оптималното време за почистване

• датчик за налягане предупреждава за прекалено голям натиск на четката

• с едно зареждане издържа до една седмица при  редовната употреба

• разполага с един-единствен режим на почистване

• извършва 7600 въртеливи движения в минута

• деликатно разгражда  и премахва плаката

• може да се използва с въртящи се Oral-B глави или с глави “Oral-B TriZone”

Технически параметри:

• почистващ режим Daily Clean

• 2D  технология на почистване

• специална полираща приставка , която постепенно премахва всякакви петна от зъбите

• дисплей/таймър- указва две минутното време за почистване

• датчик за налягане предупреждаващ за прекалено голям натиск на четката

• с едно зареждане издържа до една седмица при  редовната употреба два пъти дневно в продължение на две минути

• работа на батерии

• захват без риск от изплъзване

• възможност за употреба в комбинация с въртящи се Oral-B глави или с глави “Oral-B TriZone”

• 7600 ротационни движения в минута

• поставка за зареждане

• една глава-накрайник  3D White

Начин на употреба:

Прилагайте четката постепенно ,преминавайки от един зъб на друг, не натискайте и бутайте, а оставете четката да работи сама. За перфектно почистване използвайте паста за зъби, която повишава  ефективността на четката. Можете да сменяте главата.Използвайте четката докато чуете звуковия сигнал за изтичане двете минути ,определени за почистване. След употреба  изплакнете четката обилно под течаща вода.

 

 

 

 

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

За марката Oral B

                                                               Козметика "Oral-B"  

Създателите на първата четка за зъби с меки и заоблени влакна  са и основатели на световноизвестната марка "Oral-B". Говорим за калифорнийския зъболекар Робърт Хюстън,а историята на марката започва през 1950 г.Четка за зъби "Oral-B Classic" пусната в продажба през 1969 г. стига много далеч.Самият Нийл Армстронг я използва преди първото историческо стъпване на човека на лунната повърхност.От 2006 г., "Oral-B" е част от мултинационалната група "Procter & Gamble".Днес,"Oral-B" предоставя предимно механични и електрически четки за зъби за деца и възрастни,продукти за междузъбното пространство като например дентални конци за зъби,или душове за уста.Четки за зъби "Oral-B" са най-широко препоръчваните за употреба четки за зъби ,от стоматолозите от цял свят.

"Oral-B" са познати с отличното качество на продуктите,които при правилна употреба създават луксозен комфорт и изключителна грижа за зъбите и устната кухина.Aко мечтаете за зъби без кариес, здрави венци и усещане за чистота и свежест,то тогава разчитайте на доказаната марка.Четката за зъби и конците за зъби са най-добрите помощници по пътя към по-красива и здрава усмивка.Много популярни са не само механическите четки за зъби ,но и електрическия вариант на четката "Oral-B", която ефективно премахва плаката от повърхността на зъба.

Мисията на "Oral-B" е мотивацията на потребителите за подобряване на навиците и постигане на по-добра устна хигиена.Повече от шестдесет клинични изследвания са потвърдили, че четки за зъби "Oral-B" са безопасни и нежни към венците. Благодарение на усъвършенстваните средни или екстра меки фини влакна ,заоблени по специална технология, четките "Oral-B" не само защитават венците, но ги и масажират, което има благоприятен ефект върху функционирането им.

Първият патент на четка за зъби такава,каквато е позната днес, е получен през 1857 г. в САЩ. През 1938 г. започва производството на четки за зъби от найлонови влакна.Техният недостатък обаче била прекомерната им твърдост и така ,през 1950 г. идва часът на Робърт Хюстън и ""Oral-B"- първата марка ,която започва да произвежда четки за зъби от заоблени, меки найлонови влакна  и така се превръща в световно явление и пазарен лидер.Ако искате да знаете кога е произведена първата електрическа четка за зъби,то това е през 1939 г. в Швейцария. Въртеливото движение на главата й е представено през 1987 г.

Menu