Oral BStar Wars електрическа четка за зъби (с калъфка)

Oral B Star Wars електрическа четка за зъби (с калъфка)
Oral B Star Wars електрическа четка за зъби (с калъфка)
електрическа четка за зъби (с калъфка)

Този продукт не е в наличност | Код: ORB02997
Подарък за вас
15% отстъпка при покупка на 3 продукта от категория Майка и дете. Отстъпката се приспада автоматично в кошницата и не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Електрическата четка за зъби Oral B Star Wars бързо, нежно и надеждно почиства детските зъби.

Характеристики:

  • почиства зъбите на децата и на трудно достъпните места
  • почистването е удобно, бързо и забавно
  • има весел, детски дизайн

Начин на употреба:
За съвършено почистване ползвайте детска паста за зъби, която увеличава ефективността на четката. Приближавайте четката последователно към отделните зъби, не натискайте и оставете четката да работи.

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор
Тип комплекти
подаръчен комплект

Марката Oral B предоставя комфорт и повече от стандартна грижа в областта на денталната хигиена. Изделията на Oral B са известни с високото си качество, което гарантира отлични резултати при грижата за зъбите и цялата устна кухина. Първокласната четка за зъби и денталният конец са най-добрите помощници за красива и здрава усмивка.

Основателят на марката е калифорнийският зъболекар Robert Huston (Робърт Хюстън), който през 1950 год., първи в света, заменя твърдите найлонови влакна в класическата четка за зъби, ползвани от 1938 година, с фини и заоблени. Те стават световен феномен, а марката Oral B пазарен лидер в своята област.

Днес Oral B еднозначно е синоним за първокласна грижа за зъбите. Електрическата четка Oral B не само старателно почиства зъбите, но при това масажира венците, което има благотворен ефект за правилното им функциониране. Ако искате зъби без кариес, здрави венци и усещане на истинска чистота и свежест, тогава четката Oral B е вашият правилен избор.