Oral BStages Power EB10 Cars резервни глави за четка за зъби 4 бр

Oral B Stages Power EB10 Cars резервни глави за четка за зъби 4 бр
Oral B Stages Power EB10 Cars резервни глави за четка за зъби 4 бр
Препоръчителна цена на дребно
43,65лв.

Спестете 27%
Extra Soft
31,70лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: ORB1927
1
Подарък за вас
15% отстъпка при покупка на 3 продукта от категория Майка и дете. Отстъпката се приспада автоматично в кошницата и не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.
СПИДИ
вторник 25.01.2022 г.
Лично получаване
вторник 25.01.2022 г.

Край на ежедневното убеждаване на децата да си мият зъбите. Резервните глави за четка за зъби Oral B Stages Power EB10 Cars са предназначени за щадящо премахване на зъбната плака, остатъците от храна и нежеланото оцветяване от детските зъбки. Но децата със сигурност ще оценят най-много анимираните герои от филма Колите, с които главите са украсени, и благодарение на които малчуганите веднага ще започнат да харесват миенето на зъбите.

Характеристики:

 • щадящо, но старателно премахва зъбната плака от детските зъби
 • почиства зъбите и на трудно достъпните места
 • помага за предотвратяване на възпалението на венците и кариеса
 • големината на главата е приспособена към по-малките детски зъби
 • почистващите глави са вдъхновени от професионалните уреди на зъболекарите
 • миенето с тази четка е удобно, бързо и забавно

Технически спецификации:

 • съвместими с всички електрически четки за зъби Oral-B Stages Power 
  (с изключение на модела Pulsonic)
 • меките влакна са приспособени към млечните зъби
 • подходящо за деца над 3 години

Начин на употреба:
Поставете върху уреда резервната глава и старателно измийте зъбите един по един. След употреба грижливо почистете главата.

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

Марката Oral B предоставя комфорт и повече от стандартна грижа в областта на денталната хигиена. Изделията на Oral B са известни с високото си качество, което гарантира отлични резултати при грижата за зъбите и цялата устна кухина. Първокласната четка за зъби и денталният конец са най-добрите помощници за красива и здрава усмивка.

Основателят на марката е калифорнийският зъболекар Robert Huston (Робърт Хюстън), който през 1950 год., първи в света, заменя твърдите найлонови влакна в класическата четка за зъби, ползвани от 1938 година, с фини и заоблени. Те стават световен феномен, а марката Oral B пазарен лидер в своята област.

Днес Oral B еднозначно е синоним за първокласна грижа за зъбите. Електрическата четка Oral B не само старателно почиства зъбите, но при това масажира венците, което има благотворен ефект за правилното им функциониране. Ако искате зъби без кариес, здрави венци и усещане на истинска чистота и свежест, тогава четката Oral B е вашият правилен избор.