Oral B Stages Power DB4K Princess, детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт | notino.bg

Oral B Stages Power DB4K Princess

детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт

Oral B Stages Power DB4K Princess детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт
Oral B Stages Power DB4K Princess детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт
Oral B Stages Power DB4K Princess детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт
Oral B Stages Power DB4K Princess детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт
Oral B Stages Power DB4K Princess детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт
Oral B Stages Power DB4K Princess детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт
19,40BGN

Код: ORB1416 | Повече от 20 бр. са в наличност

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда, 22.08.2018 г.
Подарък за вас
Подарък за вас
Купете си произволен продукт на Oral B и получавате подарък - малка опаковка 10 мл. паста за зъби Mediblanc с избелващ ефект.

Информация за козметикатаOral B Stages Power DB4K Princess

Описание:
Детската  електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт Oral B Stages Power DB4K Princess е предназначена за употреба от деца над 3 г. Красиво оформеният дизайн на четката е в цветовете на известни аниманиционни герои и е подходящ както за момченца, така и за момиченца. Четката лесно, бързо и надеждно почиства зъбите на децата от зъбна плака, остатъци от храна и нежелани петна, вследствие от храна и напитки. Електрическите  четки за зъби Oral-B са световно препоръчвани като лидер на пазара. Тяхното използване е лесно и много по-ефективно от обикновената четка за зъби. Зъбите на вашето дете с тази четка ще бъдат чисти, здрави и прекрасно бели.

Четката за зъби Stages Power има по-малка глава и екстра меки влакна за деликатно почистване на детските зъби и венци. За вашето дете ежедневното почистване на зъбите ще се превърне в приятно изживяване, което ще очаква всеки път с нетърпение. Детето не бива да натиска прекомерно четката, достатъчно е да я приложи към зъбите и постепенно да преминава от един зъб на друг. Четката деликатно масажира и венците, като по този начин предотвратява тяхното възпаляване. Доказано отстранява до 100% повече плака от обикновената четка за зъби.  Нежно, но перфектно се върти и накланя в детската уста, като по този начин отстранява идеално зъбната плака и насърчава здравето на венците и зъбите. Детският формат на главата на четката надеждно обгръща всеки зъб и перфектно го почиства чрез специалната комбинация от 2 типа движения- накланящо и въртеливо. Уредът ще улесни, ускори и направи по-приятна ежедневната зъбна хигиена, а резултатът от почистването ще бъде отличен.

Детската четка за зъби Stages Power ще бъде перфектен помощник и по време на пътуване, и в уюта на вашия дом. Специалната ергономично оформена нехлъзгава дръжка на четката се хваща добре в детската ръчичка. Уредът Stages Power има един режим на почистване и неговата безопасност за употреба от деца е клинично потвърдена. Нито продължителното, нито внимателното почистване на зъбите с класическа четка за зъби не може да почисти зъбите толкова бързо и перфектно като този уникален уред. Подарете на детето си лесно, бързо и забавно почистване на зъбите и у дома и по време на пътуване!

Ефекти:

 • отстранява зъбната плака от детските зъби, остатъците от храна и петна от храна и напитки
 • бързо, нежно и надеждно почиства зъбите и масажира венците
 • след почистване зъбите са чисти, здрави и прекрасно бели
 • нежният масаж предотвратява възпаленията по венците
 • оставя зъбите идеално чисти

Свойства:

 • бързо, ефектинвно и лесно почиства детските зъби
 • много по-ефективна от обикновената четка за зъби
 • почистването на зъбите с четката е забавно и приятно за детето
 • има нехлъзгава ергономична дръжка
 • накланя се и се върти за перфектен ефект от почистването
 • има един режим на почистване
 • деликатно разтваря и отстранява зъбната плака

Технически параметри:

 • един режим на почистване
 • почистващи движения 2D- накланящо и въртеливо
 • работа на батерии 2 бр. AA
 • нехлъзгава ергономична дръжка
 • накрайник за деца

Начин на употреба:
Прилагайте четката постепенно от един зъб на друг , не натискайте, а оставете четката да работи. За перфектно почистване използвайте паста за зъби за деца, която повишава ефективността на четката. След употреба изплакнете четката обилно под течаща вода. Уверете се ,че детето не притиска прекалено много четката , защото така се снижава ефективността й при почистването на зъбите.

 

Характеристика

Тип захранване
батерия

За марката Oral B

                                                               Козметика "Oral-B"  

Създателите на първата четка за зъби с меки и заоблени влакна  са и основатели на световноизвестната марка "Oral-B". Говорим за калифорнийския зъболекар Робърт Хюстън,а историята на марката започва през 1950 г.Четка за зъби "Oral-B Classic" пусната в продажба през 1969 г. стига много далеч.Самият Нийл Армстронг я използва преди първото историческо стъпване на човека на лунната повърхност.От 2006 г., "Oral-B" е част от мултинационалната група "Procter & Gamble".Днес,"Oral-B" предоставя предимно механични и електрически четки за зъби за деца и възрастни,продукти за междузъбното пространство като например дентални конци за зъби,или душове за уста.Четки за зъби "Oral-B" са най-широко препоръчваните за употреба четки за зъби ,от стоматолозите от цял свят.

"Oral-B" са познати с отличното качество на продуктите,които при правилна употреба създават луксозен комфорт и изключителна грижа за зъбите и устната кухина.Aко мечтаете за зъби без кариес, здрави венци и усещане за чистота и свежест,то тогава разчитайте на доказаната марка.Четката за зъби и конците за зъби са най-добрите помощници по пътя към по-красива и здрава усмивка.Много популярни са не само механическите четки за зъби ,но и електрическия вариант на четката "Oral-B", която ефективно премахва плаката от повърхността на зъба.

Мисията на "Oral-B" е мотивацията на потребителите за подобряване на навиците и постигане на по-добра устна хигиена.Повече от шестдесет клинични изследвания са потвърдили, че четки за зъби "Oral-B" са безопасни и нежни към венците. Благодарение на усъвършенстваните средни или екстра меки фини влакна ,заоблени по специална технология, четките "Oral-B" не само защитават венците, но ги и масажират, което има благоприятен ефект върху функционирането им.

Първият патент на четка за зъби такава,каквато е позната днес, е получен през 1857 г. в САЩ. През 1938 г. започва производството на четки за зъби от найлонови влакна.Техният недостатък обаче била прекомерната им твърдост и така ,през 1950 г. идва часът на Робърт Хюстън и ""Oral-B"- първата марка ,която започва да произвежда четки за зъби от заоблени, меки найлонови влакна  и така се превръща в световно явление и пазарен лидер.Ако искате да знаете кога е произведена първата електрическа четка за зъби,то това е през 1939 г. в Швейцария. Въртеливото движение на главата й е представено през 1987 г.

Menu