Oral B Stages Power DB4K Princess

детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт

Oral B Stages Power DB4K Princess детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт
Oral B Stages Power DB4K Princess детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт
детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт

Код: ORB1416 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Купете произволен продукт от категорията грижа за зъбите и ще получите мини паста за зъби MEDIBLANC с избелващ ефект като подарък.
Oral B Stages Power DB4K Princess
детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт

Описание на продукта Oral B Stages Power DB4K Princess

Описание:
Детската  електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт Oral B Stages Power DB4K Princess е предназначена за употреба от деца над 3 г. Красиво оформеният дизайн на четката е в цветовете на известни аниманиционни герои и е подходящ както за момченца, така и за момиченца. Четката лесно, бързо и надеждно почиства зъбите на децата от зъбна плака, остатъци от храна и нежелани петна, вследствие от храна и напитки. Електрическите  четки за зъби Oral-B са световно препоръчвани като лидер на пазара. Тяхното използване е лесно и много по-ефективно от обикновената четка за зъби. Зъбите на вашето дете с тази четка ще бъдат чисти, здрави и прекрасно бели.

Четката за зъби Stages Power има по-малка глава и екстра меки влакна за деликатно почистване на детските зъби и венци. За вашето дете ежедневното почистване на зъбите ще се превърне в приятно изживяване, което ще очаква всеки път с нетърпение. Детето не бива да натиска прекомерно четката, достатъчно е да я приложи към зъбите и постепенно да преминава от един зъб на друг. Четката деликатно масажира и венците, като по този начин предотвратява тяхното възпаляване. Доказано отстранява до 100% повече плака от обикновената четка за зъби.  Нежно, но перфектно се върти и накланя в детската уста, като по този начин отстранява идеално зъбната плака и насърчава здравето на венците и зъбите. Детският формат на главата на четката надеждно обгръща всеки зъб и перфектно го почиства чрез специалната комбинация от 2 типа движения- накланящо и въртеливо. Уредът ще улесни, ускори и направи по-приятна ежедневната зъбна хигиена, а резултатът от почистването ще бъде отличен.

Детската четка за зъби Stages Power ще бъде перфектен помощник и по време на пътуване, и в уюта на вашия дом. Специалната ергономично оформена нехлъзгава дръжка на четката се хваща добре в детската ръчичка. Уредът Stages Power има един режим на почистване и неговата безопасност за употреба от деца е клинично потвърдена. Нито продължителното, нито внимателното почистване на зъбите с класическа четка за зъби не може да почисти зъбите толкова бързо и перфектно като този уникален уред. Подарете на детето си лесно, бързо и забавно почистване на зъбите и у дома и по време на пътуване!

Ефекти:

 • отстранява зъбната плака от детските зъби, остатъците от храна и петна от храна и напитки
 • бързо, нежно и надеждно почиства зъбите и масажира венците
 • след почистване зъбите са чисти, здрави и прекрасно бели
 • нежният масаж предотвратява възпаленията по венците
 • оставя зъбите идеално чисти

Свойства:

 • бързо, ефектинвно и лесно почиства детските зъби
 • много по-ефективна от обикновената четка за зъби
 • почистването на зъбите с четката е забавно и приятно за детето
 • има нехлъзгава ергономична дръжка
 • накланя се и се върти за перфектен ефект от почистването
 • има един режим на почистване
 • деликатно разтваря и отстранява зъбната плака

Технически параметри:

 • един режим на почистване
 • почистващи движения 2D- накланящо и въртеливо
 • работа на батерии 2 бр. AA
 • нехлъзгава ергономична дръжка
 • накрайник за деца

Начин на употреба:
Прилагайте четката постепенно от един зъб на друг , не натискайте, а оставете четката да работи. За перфектно почистване използвайте паста за зъби за деца, която повишава ефективността на четката. След употреба изплакнете четката обилно под течаща вода. Уверете се ,че детето не притиска прекалено много четката , защото така се снижава ефективността й при почистването на зъбите.

Характеристика

Тип захранване
батерия

За марката Oral B

Марката Oral B предоставя комфорт и повече от стандартна грижа в областта на денталната хигиена. Изделията на Oral B са известни с високото си качество, което гарантира отлични резултати при грижата за зъбите и цялата устна кухина. Първокласната четка за зъби и денталният конец са най-добрите помощници за красива и здрава усмивка.

Основателят на марката е калифорнийският зъболекар Robert Huston (Робърт Хюстън), който през 1950 год., първи в света, заменя твърдите найлонови влакна в класическата четка за зъби, ползвани от 1938 година, с фини и заоблени. Те стават световен феномен, а марката Oral B пазарен лидер в своята област.

Днес Oral B еднозначно е синоним за първокласна грижа за зъбите. Електрическата четка Oral B не само старателно почиства зъбите, но при това масажира венците, което има благотворен ефект за правилното им функциониране. Ако искате зъби без кариес, здрави венци и усещане на истинска чистота и свежест, тогава четката Oral B е вашият правилен избор.