Oral B Stages Power DB4K Cars, детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт | notino.bg

Oral B Stages Power DB4K Cars

детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт

Oral B Stages Power DB4K Cars детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт
Oral B Stages Power DB4K Cars детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт
Oral B Stages Power DB4K Cars детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт
Oral B Stages Power DB4K Cars детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт
Oral B Stages Power DB4K Cars детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт
Oral B Stages Power DB4K Cars детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии софт

Код: ORB1398 | Този продукт не е в наличност

3+

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Подарък за вас
Подарък за вас
Купете си произволен продукт на Oral B и получавате подарък - малка опаковка 10 мл. паста за зъби Mediblanc с избелващ ефект.

Информация за козметикатаOral B Stages Power DB4K Cars

Описание:

Детската електрическа четка за зъби Oral B Stages Power DB4K работи с батерии и е предназначена за деца над 5 г. Красивата,  дизайнерски създадена четка за зъби е в цветовете на известните анимационни герои и е подходяща и за момчета, и за момичета.Четката лесно, бързо и надеждно почиства детските зъбки от зъбна плака, остатъци от храна и нежелани петна от напитки и захарни изделия. Електрическите четки за зъби Oral-B са световно препоръчвани като лидер на пазара. Тяхната употреба е лесна и противно на класическите четки за зъби- много по-ефективна. След употреба на четката зъбките на вашето дете ще бъдат чисти, здрави и прекрасно бели.

Електрическата четка за зъби със сменяеми батерии Stages Power има по-малка глава и екстра меки влакна за деликатно почистване на детските зъбки и венци. За детето ви, почистването на зъбите ще се превърне в забавно приключение, на което ще се наслаждават всеки път. Четката не трябва да се натиска, а е достатъчно да се приложи към зъбките и постепенно да се преминава от едно зъбче към друго. Четката деликатно масажира и венците и по този начин предотвратява тяхното възпаляване. Доказано отстранява до 100% повече плака от механичната четка за зъби. Нежно и внимателно се накланя и върти в детската уста ,като по този начин премахва идеално зъбната плака и насърчава здравето на венците и зъбите.

Главата на детската четка за зъби надеждно и много деликатно обгръща всеки зъб и идеално го почиства ,чрез специална комбинация на 2 типа движение- накланящо и въртящо. Уредът ще улесни детето ви ,ще направи ежедневната зъбна хигиена още по-приятна, а резултатът от почистването ще бъде отличен. Детската електрическа четка за зъби Stages Power ще се превърне в перфектен помощник по време на пътуване , но също така надеждно ще се грижи за зъбите на вашето дете и в уюта на вашия дом. Специално създадената ергономично оформена дръжка на четката идеално пасва в детската длан.

Електрическата четка за зъби Stages Power има един режим на почистване и е клинически проверена за безопасност при използването й от деца.Продължителното и внимателно миене на зъбите с класичека четка за зъби не е в състояние да почисти толкова бързо и перфектно зъбите, както този уникален уред. Подарете на детето си лесно, бързо и забавно почистване на зъбите и у дома и на път!

Ефекти:

• отстранява от детските зъбки зъбната плака, остатъци от храна, петна от напитки и захарни изделия

• бързо, нежно и надеждно почиства зъбите и масажира венците

• след почистване зъбите са чисти, здрави и прекрасно бели

• чрез нежен масаж предотвратява възпалението на венците

• оставя зъбите идеално чисти

Свойства:

• бързо, ефективно и лесно чисти детските събки

• много по-ефективен от класическата четка за зъби

• използването на тази четка  прави миенето на зъбите много по-забавно за децата

• има нехлъзгава, ергономично оформена  дръжка

• накланя се и се върти за перфектна ефективност на почистването

• има един режим на почистване

• деликатно  разрушава и премахва зъбната плака

Технически параметри:

• един режим на почистване

• почистващо движение 2D- накланящо и въртеливо

• работа на 2 AA  батерии

• нехлъзгава и ергономична дръжка

• накрайник за деца

Начин на употреба:

Внимателно приложете четката към всеки отделен зъб, не натискайте , оставете четката сама да свърши работата си. За перфектно почистване използвайте в комбинация с паста за зъби за деца , която ще повиши ефективността  на четката. След употреба изплакнете обилно четката под течаща вода. Следете  дали детето не натиска прекалено много , тъй като това намалява ефективността на четката.

 

Характеристика

Тип захранване
батерия

За марката Oral B

                                                               Козметика "Oral-B"  

Създателите на първата четка за зъби с меки и заоблени влакна  са и основатели на световноизвестната марка "Oral-B". Говорим за калифорнийския зъболекар Робърт Хюстън,а историята на марката започва през 1950 г.Четка за зъби "Oral-B Classic" пусната в продажба през 1969 г. стига много далеч.Самият Нийл Армстронг я използва преди първото историческо стъпване на човека на лунната повърхност.От 2006 г., "Oral-B" е част от мултинационалната група "Procter & Gamble".Днес,"Oral-B" предоставя предимно механични и електрически четки за зъби за деца и възрастни,продукти за междузъбното пространство като например дентални конци за зъби,или душове за уста.Четки за зъби "Oral-B" са най-широко препоръчваните за употреба четки за зъби ,от стоматолозите от цял свят.

"Oral-B" са познати с отличното качество на продуктите,които при правилна употреба създават луксозен комфорт и изключителна грижа за зъбите и устната кухина.Aко мечтаете за зъби без кариес, здрави венци и усещане за чистота и свежест,то тогава разчитайте на доказаната марка.Четката за зъби и конците за зъби са най-добрите помощници по пътя към по-красива и здрава усмивка.Много популярни са не само механическите четки за зъби ,но и електрическия вариант на четката "Oral-B", която ефективно премахва плаката от повърхността на зъба.

Мисията на "Oral-B" е мотивацията на потребителите за подобряване на навиците и постигане на по-добра устна хигиена.Повече от шестдесет клинични изследвания са потвърдили, че четки за зъби "Oral-B" са безопасни и нежни към венците. Благодарение на усъвършенстваните средни или екстра меки фини влакна ,заоблени по специална технология, четките "Oral-B" не само защитават венците, но ги и масажират, което има благоприятен ефект върху функционирането им.

Първият патент на четка за зъби такава,каквато е позната днес, е получен през 1857 г. в САЩ. През 1938 г. започва производството на четки за зъби от найлонови влакна.Техният недостатък обаче била прекомерната им твърдост и така ,през 1950 г. идва часът на Робърт Хюстън и ""Oral-B"- първата марка ,която започва да произвежда четки за зъби от заоблени, меки найлонови влакна  и така се превръща в световно явление и пазарен лидер.Ако искате да знаете кога е произведена първата електрическа четка за зъби,то това е през 1939 г. в Швейцария. Въртеливото движение на главата й е представено през 1987 г.

Menu