Oral BPulsonic Slim Luxe 4500 Matte Black четка за зъби

Oral B Pulsonic Slim Luxe 4500 Matte Black четка за зъби
Oral B Pulsonic Slim Luxe 4500 Matte Black четка за зъби
Matte Black
200,00лв.

в наличност повече от 3 бр. | Код: ORB03526
1
Подарък за вас
Възползвайте се сега от 10% отстъпка на електроуреди с кода cyber. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.
Еконт
още утре вторник 30.11.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 30.11.2021 г.

Звуковата четка Oral B Pulsonic Slim Luxe 4500 Matte Black работи на принципа на звуковите вибрации, благодарение на които възниква нежно, но ефективно движение и циркулация.

Характеристики:

  • предотвратява образуването на зъбен камък и кариеси
  • може да се ползва на брекети и протези
  • улеснява достъпа към вътрешните страни на зъбите
  • масажира и увеличава оросяването на венците
  • гарантира защита на оголените шийки
  • не дразни чувствителни зъби и венци

Начин на употреба:
Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Подробни инструкции

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

Марката Oral B предоставя комфорт и повече от стандартна грижа в областта на денталната хигиена. Изделията на Oral B са известни с високото си качество, което гарантира отлични резултати при грижата за зъбите и цялата устна кухина. Първокласната четка за зъби и денталният конец са най-добрите помощници за красива и здрава усмивка.

Основателят на марката е калифорнийският зъболекар Robert Huston (Робърт Хюстън), който през 1950 год., първи в света, заменя твърдите найлонови влакна в класическата четка за зъби, ползвани от 1938 година, с фини и заоблени. Те стават световен феномен, а марката Oral B пазарен лидер в своята област.

Днес Oral B еднозначно е синоним за първокласна грижа за зъбите. Електрическата четка Oral B не само старателно почиства зъбите, но при това масажира венците, което има благотворен ефект за правилното им функциониране. Ако искате зъби без кариес, здрави венци и усещане на истинска чистота и свежест, тогава четката Oral B е вашият правилен избор.