Oral BPro 1 500 Sensi UltraThin електрическа четка за зъби

Oral B Pro 1 500 Sensi UltraThin електрическа четка за зъби
Oral B Pro 1 500 Sensi UltraThin електрическа четка за зъби
електрическа четка за зъби
88,10лв.

в наличност повече от 5 бр. | Код: ORB1898

Може да се използва с всички дръжки Oral B с изключение на модела Pulsonic. 

1
Подарък за вас
Възползвайте се сега от 10% отстъпка на електроуреди с кода cyber. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.
Еконт
още утре вторник 30.11.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 30.11.2021 г.

Осцилиращата електрическа четка за зъби Oral B Pro 1 500 Sensi UltraThinще улесни вашата ежедневна борба със зъбната плака и помага за сияеща усмивка.

Характеристики:

  • почиства зъб след зъб
  • отстранява зъбната плака
  • сигнализира оптималното време за почистване
  • сензор за натиск

Начин на употреба:
Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

Марката Oral B предоставя комфорт и повече от стандартна грижа в областта на денталната хигиена. Изделията на Oral B са известни с високото си качество, което гарантира отлични резултати при грижата за зъбите и цялата устна кухина. Първокласната четка за зъби и денталният конец са най-добрите помощници за красива и здрава усмивка.

Основателят на марката е калифорнийският зъболекар Robert Huston (Робърт Хюстън), който през 1950 год., първи в света, заменя твърдите найлонови влакна в класическата четка за зъби, ползвани от 1938 година, с фини и заоблени. Те стават световен феномен, а марката Oral B пазарен лидер в своята област.

Днес Oral B еднозначно е синоним за първокласна грижа за зъбите. Електрическата четка Oral B не само старателно почиства зъбите, но при това масажира венците, което има благотворен ефект за правилното им функциониране. Ако искате зъби без кариес, здрави венци и усещане на истинска чистота и свежест, тогава четката Oral B е вашият правилен избор.