Skip to main content

Oral BGum & Enamel Repair Extra Fresh паста за зъби за свеж дъх

Oral B Gum & Enamel Repair Extra Fresh паста за зъби за свеж дъх
Oral B Gum & Enamel Repair Extra Fresh паста за зъби за свеж дъх
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
10,20лв.

Спестете 34%
75 мл.
6,70лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: ORB03418
1
Подарък за вас
Безплатна доставка при поръчки на Oral B над 55 лв.
СПИДИ
понеделник 31.01.2022 г.
Лично получаване
понеделник 31.01.2022 г.

Пастата за зъбиOral B Gum & Enamel Repair Extra Fresh заздравява зъбния емайл и предпазва вашите зъби от зъбен кариес и повишена чувствителност.

Характеристики:

  • подсилва зъбния емайл
  • освежава дъха
  • предпазва от зъбен кариес
  • поправя нарушените места на зъбния емайл

Начин на употреба:
Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.

Марката Oral B предоставя комфорт и повече от стандартна грижа в областта на денталната хигиена. Изделията на Oral B са известни с високото си качество, което гарантира отлични резултати при грижата за зъбите и цялата устна кухина. Първокласната четка за зъби и денталният конец са най-добрите помощници за красива и здрава усмивка.

Основателят на марката е калифорнийският зъболекар Robert Huston (Робърт Хюстън), който през 1950 год., първи в света, заменя твърдите найлонови влакна в класическата четка за зъби, ползвани от 1938 година, с фини и заоблени. Те стават световен феномен, а марката Oral B пазарен лидер в своята област.

Днес Oral B еднозначно е синоним за първокласна грижа за зъбите. Електрическата четка Oral B не само старателно почиства зъбите, но при това масажира венците, което има благотворен ефект за правилното им функциониране. Ако искате зъби без кариес, здрави венци и усещане на истинска чистота и свежест, тогава четката Oral B е вашият правилен избор.