Olivia GardenPro Thermal Copper Edition кръгла четка за коса

Olivia Garden Pro Thermal Copper Edition кръгла четка за коса
Olivia Garden Pro Thermal Copper Edition кръгла четка за коса
Безплатна доставка
33 mm
25,30лв.

Код: OLG02250 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
четвъртък 5.08.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 5.08.2021 г.

Описание Olivia Garden Pro Thermal Copper Edition

Кръглата четка за коса Olivia Garden Pro Thermal Copper Edition е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.

Характеристики:

  • включва изтеглящ се шип за разделяне на кичурите
  • помага за създаване не желаната форма
  • идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоар

Начин на употреба:
Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар. Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.

За марката Olivia Garden

Белгийската компания Olivia Garden , основана през 1967 г. от Жан и Мишелин Ренет, е специалист по създаването и продажбата на консумативи в областта на фризьорството. В този сегмент марката постига огромен успех. Четките за коса, гребените, ножиците за коса и останалите продукти на марката Olivia Garden се характеризират с ергономичен дизайн. Те са предназначени за употреба в професионалните салони за красота, въпреки че са оценени и от непрофесионалисти. През периода от съществуването си Olivia Garden се превръща в синоним на иновациите и безкомпромисното качество. Не е за пропускане, че продуктите на марката са изключително финансово достъпни. Ако решите да ги пробвате, със сигурност няма да останете разочаровани. Марката Olivia Garden ще удовлетвори всички, който мечтаят за перфектно оформена прическа, всички, които обичат да създават сложни прически или имат коса, която изисква по-трудна поддръжка.  

Оценка Olivia Garden Pro Thermal Copper Edition