Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion подаръчен комплект (за фина коса)

Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion подаръчен комплект (за фина коса)
Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion подаръчен комплект (за фина коса)
подаръчен комплект (за фина коса)

Код: OLG1839 | Този продукт не е в наличност

лак за коса със силна фиксация 60 гр. + крем за ръце 150 мл. + четка за издухване + плоска четка + шампоан 4x10 мл. + четка + маска за коса 200 мл.

Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.

Описание на продукта Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion
Характеристика

Комплектът съдържа:

  • лак за коса със силна фиксация 60 гр.
  • крем за ръце 150 мл.
  • четка за издухване
  • плоска четка
  • шампоан 4x10 мл.
  • четка
  • маска за коса 200 мл.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Тип комплекти
изгодна опаковка
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката Olivia Garden

p>Белгийската компания Olivia Garden , основана през 1967 г. от Жан и Мишелин Ренет, е специалист по създаването и продажбата на консумативи в областта на фризьорството. В този сегмент марката постига огромен успех. Четките за коса, гребените, ножиците за коса и останалите продукти на марката Olivia Garden се характеризират с ергономичен дизайн. Те са предназначени за употреба в професионалните салони за красота, въпреки че са оценени и от непрофесионалисти. През периода от съществуването си Olivia Garden се превръща в синоним на иновациите и безкомпромисното качество. Не е за пропускане, че продуктите на марката са изключително финансово достъпни. Ако решите да ги пробвате, със сигурност няма да останете разочаровани. Марката Olivia Garden ще удовлетвори всички, който мечтаят за перфектно оформена прическа, всички, които обичат да създават сложни прически или имат коса, която изисква по-трудна поддръжка.  

Оценка Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion