Olivia Garden EcoHair плоска четка за по-лесно разресване на косата

Olivia Garden EcoHair плоска четка за по-лесно разресване на косата
Olivia Garden EcoHair плоска четка за по-лесно разресване на косата
24,90лв.

Код: OLG01970 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Olivia Garden EcoHair

Гребенът за коса Olivia Garden EcoHair е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.

Четката за коса Olivia Garden EcoHair е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.

Характеристики:

  • за употреба във фризьорски салони и у дома
  • щадящо за косата и кожата
  • има ергономична форма за удобно разресване
  • изглажда и изравнява косата
  • за всички видове коса
  • има ергономична форма за удобно захващане

Състав:

  • найлонови влакна

Начин на употреба:
С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата. Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.

За марката Olivia Garden

Белгийската компания Olivia Garden , основана през 1967 г. от Жан и Мишелин Ренет, е специалист по създаването и продажбата на консумативи в областта на фризьорството. В този сегмент марката постига огромен успех. Четките за коса, гребените, ножиците за коса и останалите продукти на марката Olivia Garden се характеризират с ергономичен дизайн. Те са предназначени за употреба в професионалните салони за красота, въпреки че са оценени и от непрофесионалисти. През периода от съществуването си Olivia Garden се превръща в синоним на иновациите и безкомпромисното качество. Не е за пропускане, че продуктите на марката са изключително финансово достъпни. Ако решите да ги пробвате, със сигурност няма да останете разочаровани. Марката Olivia Garden ще удовлетвори всички, който мечтаят за перфектно оформена прическа, всички, които обичат да създават сложни прически или имат коса, която изисква по-трудна поддръжка.  

Оценка Olivia Garden EcoHair