OlaplexHome Care Set комплект за жени

Olaplex Home Care Set комплект за жени
Olaplex Home Care Set комплект за жени
за всички видове коса

Този продукт не е в наличност | Код: OLP03303

N. 3 Hair Perfector грижа за удължаване трайността на цвета 100 мл. + N. 6 Bond Smoother крем за коса с регенериращ ефект 100 мл. + N. 7 Bonding Oil подхранващо масло за коса, изложена на високи температури 30 мл.

Търсите идеалния подарък за майка си, приятелка, сестра си или колежка? Козметичният комплект Olaplex Home Care Set ще зарадва всяка жена. Той предлага най-добрата възможна грижа за увредена коса. Маслото, кремът без изплакване и серумът поддържат косата здрава и силна и в периодите между отделните посещения на фризьорския салон. Освен това подобряването на състоянието се проявява още след 1-вото нанасяне.

Козметичният комплект за жени Olaplex Home Care Set предпазва косата от увреждане в резултат от ежедневните ситуации в живота, топлината и боядисването. Меката и гладка коса, пълна с блясък, ще бъде подарък, с който никога не можете да сгрешите.

Характеристики:

 • предоставя на косата защита от вредните влияния и увреждането от топлината
 • елиминира начупването, електризирането и цъфтежа на връхчетата
 • хидратира в дълбочина и интензивно регенерира косата
 • възстановява и укрепва увредените косми
 • придава на косата здрав вид и ослепителен блясък
 • оставя косата гладка, мека и силна
 • съобразен с естественото pH на кожата
 • удължава трайността на боята
 • не натоварва косата

Съставки:

 • патентована технология Olaplex® – осезаемо поправя силно увредената коса
 • вегански състав

Начин за нанасяне:
Нанасяйте серум за грижа № 3 веднъж седмично (при по-силно увреждане на косата 2–3 пъти седмично) върху влажна, подсушена с хавлия коса, и оставете да подейства поне 10 минути (най-много 30–90 минути), след това изплакнете обилно с вода.
Крема за коса № 6 нанасяйте винаги след измиване по дължината и връхчетата на косата, не изплаквайте.
Маслото за коса № 7 използвайте ежедневно след измиване на косата. Нанесете няколко капки по дължината и върховете на влажна или суха коса, след това издухайте косата или я оставете да изсъхне свободно.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Вид масло
cмес масла
Ефект
Блясък и мекота, Защита на цветовете, регенерация, подхранване
Тип комплекти
малка опаковка
Тип на скалпа
всички видове скалп

Марката Olaplex представя напълно оригинална грижа за косата, с която се предотвратява увреждането на косата по време на боядисване. Това е уникална химическа формула, която е в състояние да възстанови увредените дисулфидни връзки. Боядисването на коса никога не е било по-безопасно!

Основателите на марката Olaplex са д-р Ерик Пресли и д-р Крейг Hawker- водещи световни експерти по материалознание и химия. Заедно те изобретяват химичен компонент, без съдържание на силикон и минерални масла, който възстановява прекъснатите връзки в косата си по време на химическото й третиране и след него.

Можем да говорим за това, че Olaplex трайно се намесва във фризьорската индустрия. Тази марка надеждно се използва от много салони, които се основават на качеството на доставените продукти и качеството на тяхната работа. Революционната идея за козметика за коса, разпространяваща се като лавина сред клиентите, това е Olaplex!