Olaplex N°3 Hair Perfector грижа за удължаване трайността на цвета

12×
Olaplex N°3 Hair Perfector грижа за удължаване трайността на цвета
Olaplex N°3 Hair Perfector грижа за удължаване трайността на цвета
100 мл.
69,90лв.

Код: OLP3266 | В наличност
1
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
петък 16.04.2021 г.
Еконт
петък 16.04.2021 г.

Описание Olaplex N°3 Hair Perfector
Характеристика

Грижата за удължаване трайността на цвета на боята, Olaplex Professional Hair Perfector N° 3, е уникален продукт за домашна употреба, преназначен за боядисана или химически третирана коса.

Характеристики:

  • значително намалява увреждането на косата след боядисване
  • регенерира прекъснатите връзки пряко във вътрешността на косъма
  • помага за поддържане на устойчивостта на боята
  • умножава и възстановява прекъснатите дисулфидни връзки
  • прави косата здрава, подсилена и придава идеален вид
  • надеждно предпазва при следващо боядисване или химическо третиране

Съставки:

  • без силикони и минерални масла

Начин на употреба:
Нанесете достатъчно количество от продукта върху влажна коса, подсушена с кърпа (ползване върху суха коса е възможно, но води до по-голяма употреба на продукта). Срешете косата и оставете да престои минимум 10 минути, за максимален ефект до 30-90 минути. След това старателно изплакнете и измийте косата по стандартен начин с помощта на шампоан и балсам. Ползвайте веднъж седмично в периода след боядисване на косата.

Продуктът е предназначен за домашна употреба от потребители, които във фризьорски салон са боядисали косата си с боята Olaplex Professional и след това е използвана регенериращата грижа Bond Perfector N° 2.

Важни предупреждения

Да се избягва контакт с очите.

Пълен текст

Характеристика

Тип коса
боядисана коса
Ефект
Плътност и жизненост, Хидратация, Защита на цветовете, подхранване
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката Olaplex

Марката Olaplex представя напълно оригинална грижа за косата, с която се предотвратява увреждането на косата по време на боядисване. Това е уникална химическа формула, която е в състояние да възстанови увредените дисулфидни връзки. Боядисването на коса никога не е било по-безопасно!

Основателите на марката Olaplex са д-р Ерик Пресли и д-р Крейг Hawker- водещи световни експерти по материалознание и химия. Заедно те изобретяват химичен компонент, без съдържание на силикон и минерални масла, който възстановява прекъснатите връзки в косата си по време на химическото й третиране и след него.

Можем да говорим за това, че Olaplex трайно се намесва във фризьорската индустрия. Тази марка надеждно се използва от много салони, които се основават на качеството на доставените продукти и качеството на тяхната работа. Революционната идея за козметика за коса, разпространяваща се като лавина сред клиентите, това е Olaplex!

Оценка Olaplex N°3 Hair Perfector12