Olaplex Professional N°6

грижа за удължаване трайността на цвета

3×
Olaplex Professional N°6 грижа за удължаване трайността на цвета
Olaplex Professional N°6 грижа за удължаване трайността на цвета
100 мл.
52,30лв.

Код: OLP3266 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 19.06.2019 г.
Olaplex Professional N°6
100 мл. | 52,30лв.

Описание на продукта Olaplex Professional N°6

Грижата за удължаване трайността на цвета на боята, Olaplex Professional Hair Perfector N° 3, е уникален продукт за домашна употреба, преназначен за боядисана или химически третирана коса.

Характеристики:

  • значително намалява увреждането на косата след боядисване
  • регенерира прекъснатите връзки пряко във вътрешността на косъма
  • помага за поддържане на устойчивостта на боята
  • умножава и възстановява прекъснатите дисулфидни връзки
  • прави косата здрава, подсилена и придава идеален вид
  • надеждно предпазва при следващо боядисване или химическо третиране

Съставки:

  • без силикони и минерални масла

Начин на употреба:
Нанесете достатъчно количество от продукта върху влажна коса, подсушена с кърпа (ползване върху суха коса е възможно, но води до по-голяма употреба на продукта). Срешете косата и оставете да престои минимум 10 минути, за максимален ефект до 30-90 минути. След това старателно изплакнете и измийте косата по стандартен начин с помощта на шампоан и балсам. Ползвайте веднъж седмично в периода след боядисване на косата.

Продуктът е предназначен за домашна употреба от потребители, които във фризьорски салон са боядисали косата си с боята Olaplex Professional и след това е използвана регенериращата грижа Bond Perfector N° 2.

Характеристика

Тип на косата
боядисана коса

За марката Olaplex

Марката Olaplex представя напълно оригинална грижа за косата, с която се предотвратява увреждането на косата по време на боядисване. Това е уникална химическа формула, която е в състояние да възстанови увредените дисулфидни връзки. Боядисването на коса никога не е било по-безопасно!

Основателите на марката Olaplex са д-р Ерик Пресли и д-р Крейг Hawker- водещи световни експерти по материалознание и химия. Заедно те изобретяват химичен компонент, без съдържание на силикон и минерални масла, който възстановява прекъснатите връзки в косата си по време на химическото й третиране и след него.

Можем да говорим за това, че Olaplex трайно се намесва във фризьорската индустрия. Тази марка надеждно се използва от много салони, които се основават на качеството на доставените продукти и качеството на тяхната работа. Революционната идея за козметика за коса, разпространяваща се като лавина сред клиентите, това е Olaplex!