Olaplex N°7 Bonding Oil подхранващо масло за коса, изложена на високи температури

2×
Olaplex N°7 Bonding Oil подхранващо масло за коса, изложена на високи температури
Olaplex N°7 Bonding Oil подхранващо масло за коса, изложена на високи температури
30 мл.
44,95лв.

Код: OLP03357 | В наличност
1
Еконт
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Olaplex N°7 Bonding Oil
Характеристика

Открийте златния еликсир за красива коса. Подхранващото олио Olaplex N°7 Bonding Oil за изтощена от високи температури коса съдържа силно концентрирана патентована технология, която ще поправи влакното на косъма, унищожено от топлинна обработка. Само няколко капки са достатъчни и увредената коса става блестяща, мека и лесна за оформяне. Опитайте колко е лесно да се сдобиете с истински венец от красота.

Характеристики:

  • придава на косата блясък и сила
  • ефективно възстановява увредения косъм
  • елиминира начупването
  • подобрява текстурата на косъма
  • предпазва от увреждане от топлина до 450°C
  • не натоварва косата

Съставки:

  • молекули Olaplex – могат да възстановят и силно увредена коса

Начин на употреба:
Обърнете шишенцето с дъното нагоре и леко го потупайте – ще се освободи точно отмерено количество от олиото. Нанесете го по желание върху мокра, влажна или суха коса, а след това оформете както обикновено. Използвайте всеки ден преди топлинно оформяне.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Вид масло
cмес масла
Ефект
Хидратация, Блясък и мекота, Термична защита , Предотвратяване на цъфтежите, регенерация
Тип на скалпа
всички видове скалп
Проблем с косата
непокорна коса, увредена коса

За марката Olaplex

Марката Olaplex представя напълно оригинална грижа за косата, с която се предотвратява увреждането на косата по време на боядисване. Това е уникална химическа формула, която е в състояние да възстанови увредените дисулфидни връзки. Боядисването на коса никога не е било по-безопасно!

Основателите на марката Olaplex са д-р Ерик Пресли и д-р Крейг Hawker- водещи световни експерти по материалознание и химия. Заедно те изобретяват химичен компонент, без съдържание на силикон и минерални масла, който възстановява прекъснатите връзки в косата си по време на химическото й третиране и след него.

Можем да говорим за това, че Olaplex трайно се намесва във фризьорската индустрия. Тази марка надеждно се използва от много салони, които се основават на качеството на доставените продукти и качеството на тяхната работа. Революционната идея за козметика за коса, разпространяваща се като лавина сред клиентите, това е Olaplex!

Оценка Olaplex N°7 Bonding Oil2