Olaplex

домашна грижа

На козметиката за коса OLAPLEX можете да се наслаждавате в комфорта на вашия дом. OLAPLEX за домашна грижа включва грижи за удължаване  дълготрайността на боята OLAPLEX No.3, шампоан OLAPLEX No.4 и балсам OLAPLEX No.5. Всички тези продукти съдържат активното вещество OLAPLEX, което само успява да възстанови дисулфидните връзки на косата. Резултатът е плътна, здрава и блестяща коса, която не се накъсва и краищата ѝ не цъфтят.

Професионална грижа

Грижата за косата OLAPLEX гарантира елиминиране на увреждането на косата по време на химическа интервенция. OLAPLEX No.1 Bond Multiplier и OLAPLEX No.2 Bond Perfector се добавят към всяко химическо третиране. Те могат да се използват и като интензивна терапия OLAPLEX Rebuild Treatment, осигуряваща 100% регенерация на косата.
 
Професионална серия OLAPLEX е предназначена само за фризьори (професионалисти). За постигане на желаните резултати, използването на тези препарати изисква познаване на фризьорските техники.

Olaplex

Olaplex е напълно иновативна грижа за косата, която ще ви помогне да се предпазите от увреждание по време на боядисване на косата. Става дума за уникална химична формула, който умножава и възстановявва прекъснатите дисулфидни връзки. Боядисването на коса никога не е било по-безопасно!

Основателите на Olaplex са д-р Ерик Пресли и д-р Крейг Хоукър, водещи експерти в световен мащаб в областта на материалите и химията. Заедно те измислиха химическа съставка, която възстановява прекъснатите връзки на косъма без силикони и минерални масла  по време и след химическо третиране.

 

Спокойно може да се каже, че Olaplex е навлязла във фризьорския бранш отдавна. Много фризьорски салони, които имат специално отношение към качеството на използваните продукти и предоставените услуги, използват тази марка последователно.

пълен текст скрий текста

Коса
Кондиционери и балсами
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Маски за коса
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Олио за коса
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Шампоани
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Избрали сте
  • Traveling Stylist Kit