OdinОткрийте най-прекрасните части на света с парфюмите Odin! Нишовите аромати Odin са изпълнени с контрасти и редки съставки, благодарение на което вашето обоняние ще може да се наслади на атмосферата на Йордания, Калифорния, Шри Ланка, Турция, Япония и други мистериозни места на планетата.

Марк Odin се занимава с производството на уникални нишови парфюми в относително кратък период от време. Odin първоначално е име на бутик в Ню Йорк за ежедневна мода за мъже, който през 2007 г. е обявен за най-добрия бутик за мъжки облекла от списание Fashio Magazine. Този успех вдъхновява компанията Odin също да създава свои собствени унисекс парфюми, който да бъдат перфектен израз на уникалния стил на марката, и да могат да се носят не само от мъжете, но и от жените. Благодарение на уникалните си нишови парфюми марката Odin скоро става известна по целия свят.

Ароматите Odin се крият в минималистични квадратни флакони, изработени от масивно стъкло. Всички флакони са абсолютно идентични като дизайн и се различават един от друг само по цифри. Сред колекцията парфюми на Odin липсва само No. 5, което завинаги неразривно е свързано с марката Chanel. Поради тази причина формата на  Odin решава да върви п свой собствен път и да премахне петицата от своята номерация. Част от логото на марката Odin е миниатюрен черен силует на гарван, което е препратка към скандинавската митология.

Името на марката Odin е вдъхновено от келтския бог Один, който според легендата, е притежавал два гарвана.

пълен текст скрий текста

За съжаление в момента нямаме в наличност никакви продукти на марка Odin.