Nu_Be Hydrogen

парфюмна вода унисекс 100 мл.

Nu_Be Hydrogen парфюмна вода унисекс 100 мл.
Nu_Be Hydrogen парфюмна вода унисекс 100 мл.
100 мл.

Код: NUB0109 | Този продукт не е в наличност

Състав

композиция
алдехиди, босилек, ванилия, дървесни тонове, жасмин, мандаринка, мускус, мъх, подправки, пъпеш
Вид аромат
Ароматни, Цитрусови

За марката Nu_Be

                                                                Парфюми "nu_be"

"Nu_be"- аромати, поставящи началото на всичко."Nu_be" първата колекция парфюми на "Fluidounce"- млада италианска марка, посветена на създаването на истински артистични парфюми. Амбицията на проекта е да се създават аромати със сътрудничеството на топ дизайнери, вълнуващи ухания вдъхновени от създаването на Вселената.

Ароматите "nu_be" са действително зашеметяващо завръщане към корените на всичко, ароматна приказка за най-ранните събития, творческа интерпретация на първоначалния елемент  и други основни елементи на космоса.

Марката "Fluidounce" е основана през 2011 г. в гр. Парма, Италия от Алберто Борри, Серена Гидини и Андреа Джиметти- опитни професионалисти в областта на модата. В своето дело, Алберто Борри поставя дългогодишната семейна традиция на първо място.Дядо му е основател на марката "Morris Profumi"- една от първите големи италиански марки парфюми. Албертовият подход към сътворяването на ухания ,е диктуван от вярата му в това ,че за създаването на нова независима марка е необходимо да се върнем към корените, към първичния смел дух на класическото парфюмерийство.

Всички парфюми на "Fluidounce" са ароматни "активатори" на спомените и взаимоотношенията, верни на безстрашното ръководство на личностната изява, окуражаващи към действие и съзерцание. Колекцията "nu_be" е някакво допълнение към Периодичната таблицата на основните елементи. Всяко ухание се отнася към различно измерение на космическата памет и помага да се достигне до дълбока връзка с началото на Вселената.

Колекцията "nu_be" се основава на убеждението, че измежду всички сетива,това за мирис притежава най-голяма способност за свързване с нашия произход, разрушавайки времеви и пространствени граници.Парфюми "nu_be" са смел сензорен проект,  генериращ феноменалния свят, космически открития и възможности да се докоснем до сърцевината на нашия произход.

Парфюми "nu_be" са създадени в концентрация "Еau de parfum" тоест парфюмна вода, получени чрез сливане на основните елементи (водород, хелий, литий, въглерод, кислород, сяра и живак) ,драматична история на сътворение. За появата на парфюмите са "виновни" най-добрите парфюмеристи- Франсоаз Каро, Силвие Фише, Антоан Лие и Никола Бонвил. Творческите им аромати  са разпределени във флакони с атрактивно семпъл дизайн, а наименованията им представляват химически названия на основните елементи.

Копнеете не само за луксозен аромат, но също и по по-дълбоко търсене на произход и значение? Открийте връзката с произхода на всичко с ароматната периодична таблица- с парфюмните води от наистина уникална колекция.

"Nu_be"... в началото бе ароматът....

Оценка Nu_Be Hydrogen

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!