NOVELLISTARose Chant парфюмна вода лимитирано издание унисекс

NOVELLISTA Rose Chant парфюмна вода лимитирано издание унисекс
NOVELLISTA Rose Chant парфюмна вода лимитирано издание унисекс
Ново
Безплатна доставка
75 мл.
189,00лв.

В наличност | Код: NVL04363
1
Еконт
вторник 7.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Създайте своя собствена, изцяло специфична адаптация на известната история за романтичната любов. Унисекс парфюмната вода NOVELLISTA Rose Chant е ароматно въплъщение на книгата Славеят и розата, на чиято основа се появяват няколко опери или балетни постановки. Върху кожата ви, сега под формата на аромат, тя ще се превърне в ново произведение на изкуството.

  • цветен аромат за мъже и жени  
  • лимитирана серия в черен матов флакон
  • създаден от парфюмериста Alex Lee (Алекс Лий)

Съставки на аромата
Уводните акорди принадлежат на две рози – столистна и дамасцена, хармонично сливащи се със сладък ирис. Малко след това се долавя ухание на българска роза и жасмин, който придава дълбочина на композицията. И всичко това поръсено с щипка канела с мистично звучене, която събужда представата за опияняваща любовна авантюра. Базовите нотки на сандалово и кедрово дърво приземяват композицията, докато мускусът внася усещане за чувственост.

Вдъхновение за аромата: Славеят и розата
Оскар Уайлд е автор на толкова силна трагична история, която успява да вдъхнови и парфюмеристите. Славеят и розата разказва за това, как славеят жертва живота си за млад мъж. Създава за него най-красивата роза, за да позволи на любовта на мъжа да продължи да живее. И именно на розата е посветен този аромат.

Ароматната композиция на парфюмната вода NOVELLISTA Rose Chant е пропита не само от нотките на царицата на цветята – тя отразява дълбоката и безпрекословна любов на романтичното произведение. „Дай ми една червена роза – извика той, – и аз ще ти изпея най-сладката си песен“. (Славеят и розата, Оскар Уайлд)

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
роза de Mai, турска роза, ирис
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
българска роза, канела, жасмин самбак
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Кедрово дърво, мускус, сандалово дърво
Вид аромат
Цветни