Notino Wooden Collection четка за сенки и преходи между нюансите

Notino Wooden Collection четка за сенки и преходи между нюансите
Notino Wooden Collection четка за сенки и преходи между нюансите
Безплатна доставка
25,50лв.

Код: NOI02417 | В наличност
1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
вторник 2.03.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 1.03.2021 г.

Описание на продукта Notino Wooden Collection

Меките преходи и плавното преливане на сенките са задължителни за красиво гримираните очи. Четката за сенки и преходи между нюансите Notino Wooden Collection значително ще улесни тази стъпка. Винаги перфектният резултат е гарантиран от високото качество на гъстите, меки влакна, които са здраво захванати за дръжката.

Тя е изработена от орехово дърво и позволява лесно хващане. Без значение дали сега започвате с гримирането или имате дългогодишен опит, тази четка ще ви позволи да нанасяте сенки върху клепача на окото си като професионалист. Заложете на качеството и получете най-доброто от грима си.

Характеристики:

  • четка за цялостно нанасяне на сенки и създаване на преходи в извивката на окото
  • за плавно преливане на сенките (блендинг), опушени преходи
  • равномерно разнасяне на цвета
  • вегански продукт

Материал:

  • изключително качествени синтетични влакна, наподобяват четина на коза
  • дръжка, изработена от 100% орехово дърво   

Начин на употреба:
Вземете с четката малко количество от сенките и изтупайте излишния продукт. Хванете четката в края и с леко издърпване в двете посоки нанесете сенките до извивката на окото, за да изрисувате т. нар. „банан“, който придава пластичен изглед на окото.
Почиствайте редовно четката, за да удължите максимално живота и перфектното ѝ състояние. Използвайте почистващи средства, предназначени за четки. Накрая леко подсушете с кърпа.

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Wooden Collection