Notino Wooden Collection четка за руж и бронзант

Notino Wooden Collection четка за руж и бронзант
Notino Wooden Collection четка за руж и бронзант
Безплатна доставка
35,00лв.

Код: NOI02415 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Сега ще ви доставим всички необходими продукти за красота на марката Notino без такса за доставка.
СПИДИ
още утре вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 18.05.2021 г.

Описание Notino Wooden Collection

Ако за вас е важно гримът ви да не е просто добре нанесен, а да бъде безупречен като от професионалист, изберете четката за руж и бронзант Notino Wooden Collection. Тя ви гарантира винаги съвършен резултат. Тайната се крие в качеството на материала, който в колекцията Wooden е с най-високо качество.

Не само ще поставяте руж и бронзант много по-лесно и бързо, но ще се справите и контурирането на лицето. Леко скосените и меки влакна се грижат за равномерното нанасяне на продукти с консистенция на пудра. Удобната дървена четка гарантира точността на всяко ваше движение.

Характеристики:

  • леко скосена четка с гъсти, меки влакна
  • идеална за нанасяне на продукти с консистенция на пудра (руж, бронзант)
  • подходяща и за контуриране с естествен ефект
  • вегански продукт

Материал:

  • влакна с най-високо качество, наподобяващи грива на пони
  • удобна дръжка, от 100% орехово дърво

Начин на употреба:
Вземете руж, бронзант или друг продукт с консистенция на пудра, леко изтупайте излишното количество и нанесете на избраните места по лицето. Винаги започвайте с по-малко количество от продукта, а след това добавяйте следващ пласт, докато постигнете желания резултат.
Ако редовно почиствате четката, тя ще издържи в перфектно състояние по-дълго време. За почистване използвайте продукти, предназначени за това. След това леко подсушете с кърпа.

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Wooden Collection