Notino Luxe Collection гъбичка за фон дьо тен с поставка

Notino Luxe Collection гъбичка за фон дьо тен с поставка
Notino Luxe Collection гъбичка за фон дьо тен с поставка
23,50лв.

Код: NOI02535 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
още утре вторник 26.01.2021 г.
Еконт
още утре вторник 26.01.2021 г.

Описание на продукта Notino Luxe Collection

С какво най-добре се нанася фон дьо тен? Отговорите ви сигурно ще са различни. Но бъдете сигурни, че гъбичката за фон дьо тен с поставка Notino Luxe Collection, казано накратко, няма да разочарова никого. Освен, че е компактна, мека и изключително приятна при употреба, тя нанася фон дьо тен наистина лесно и старателно, като едновременно с това го разпределя равномерно по кожата.

Можете просто да свалите пръстена от центъра. Достатъчно е да го поставите на рафта, където перфектно ще изпълни ролята на стойка. Така лесно ще ограничите контакта на гъбичката с повърхност, която не винаги е хигиенично чиста. Елегантно решение за това, как удобно и безопасно да нанасяте фон дьо тен.

Характеристики:

  • мека гъбичка за лесно и бързо нанасяне на фон дьо тен
  • по-широката част е идеална за по-големи повърхности по лицето, стеснената – за нанасяне в извивките
  • перфектно разпределя фон дьо тена и не създава ефект на маска
  • пръстенът от твърда пластмаса служи за сваляне и използване като стойка за гъбичката
  • материалът е изключително приятен за кожата на лицето
  • след навлажняване предотвратява разтичането на фон дьо тена

Начин на употреба:
Преди всяка употреба навлажнявайте гъбичката и изстисквайте излишната вода. След това нанасяйте фон дьо тена, като започвате от центъра на лицето в посока навън, до постигане на желания резултат. След всяко използване мийте гъбичката с вода и мек почистващ препарат. Сложете я върху пръстена и оставете да изсъхне.

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Luxe Collection