Notino Joy Collection комплект за подстригване на вежди

Notino Joy Collection комплект за подстригване на вежди
Notino Joy Collection комплект за подстригване на вежди
Препоръчителна цена на дребно
20,20лв.

Спестете 11%
17,90лв.

Код: NOI02454 | В наличност
1
Подарък за вас
Въведете кода brand10 в кошницата и вземете 10% отстъпка на избрани марки луксозни козметични продукти. Отстъпката не се отнася за вече намалени продукти или при разпродажба.
СПИДИ
петък 5.03.2021 г.
Лично получаване
петък 5.03.2021 г.

Описание на продукта Notino Joy Collection

Приятно ви е веждите ви да са безупречно оформени? Козметичният комплект за вежди Notino Joy Collection ще ви позволи да се насладите на това усещане по всяко време. С компактните си размери този комплект винаги намира място в багажа ви, като се побира дори в най-малките чантички. Премахнете ненужните косъмчета и придайте на веждите си перфектна форма за всеки повод.

Характеристики:

  • комплект за оформяне на вежди от 3 части
  • идеален за пътуване благодарение на компактната си форма
  • от устойчив материал, с модерен дизайн
  • размери на инструментите: 7,3 см – 8,7 см

Комплектът съдържа:

  • спираловидна четчица за вежди
  • скосена четчица за оцветяване
  • пинцети със скосен връх

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Joy Collection