Notino Discovery Box New arrivals men подаръчен комплект за мъже

2×
Notino Discovery Box New arrivals men подаръчен комплект за мъже
Notino Discovery Box New arrivals men подаръчен комплект за мъже
подаръчен комплект за мъже

Код: VZR12161 | Този продукт не е в наличност

Jean Paul Gaultier Le Beau тоалетна вода 1,5 мл. + Calvin Klein Eternity for Men парфюмна вода 1,2 мл. + Parfums De Marly Layton Royal Essence парфюмна вода 2 мл. + Paco Rabanne Invictus Legend парфюмна вода 1,5 мл. + Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel парфюмна вода 1,5 мл.

Подарък за вас
Въведете кода brand10 в кошницата и вземете 10% отстъпка на избрани марки луксозни козметични продукти. Отстъпката не се отнася за вече намалени продукти или при разпродажба.

Информация за парфюма Notino Discovery Box New arrivals men
Състав

Не можете да прецените кой аромат ви подхожда най-много? Мъжкият парфюмен комплект Notino Discovery Box New arrivals men съдържа няколко миниатюри на аромати, с които всеки ден можете да ухаете по различен начин. С кой от тях ще започнете?

Характеристики:

  • съдържа миниатюри на ароматите
  • луксозен аромат

Комплектът съдържа:

  • Jean Paul Gaultier Le Beau тоалетна вода 1,5 мл.
  • Calvin Klein Eternity for Men парфюмна вода 1,2 мл.
  • Parfums De Marly Layton Royal Essence парфюмна вода 2 мл.
  • Paco Rabanne Invictus Legend парфюмна вода 1,5 мл.
  • Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel парфюмна вода 1,5 мл.

Състав

Вид аромат
други
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Discovery Box New arrivals men2