NotinoBeauty Box козметичен комплект за хидратирано тяло

Notino Beauty Box козметичен комплект за хидратирано тяло
Notino Beauty Box козметичен комплект за хидратирано тяло
козметичен комплект за хидратирано тяло

Код: NOI02361 | Този продукт не е в наличност

хидратиращ душ гел 250 мл. + подхранващ крем за тяло 200 мл. + бластър за вана 3 бр.

Описание Notino Beauty Box
Характеристика

Глезете тялото си и намерете време за себе си. Козметичният комплект Notino Beauty Box for Moisturised body придава на тялото ви необходимата хидратация, а вие можете да се наслаждавате на приятен ритуал с грижа. Хидратиращият душ гел, бомбичките за вана и подхранващият крем за тяло SpiriTime Fruity Time в подаръчна опаковка ще зарадват вас и най-близките ви.

Козметичният комплект включва:

Хидратиращият душ гел SpiriTime нежно и внимателно почиства и хидратира кожата на цялото тяло. Свежият плодов аромат е идеален за лятото.

Бомбичките за вана SpiriTime ще превърнат къпането в приятен релаксиращ ритуал.

Подхранващият крем за тяло SpiriTime Fruity Time прави кожата мека и еластична. Кремът е с много фина текстура, благодарение на която лесно се размаза и попива, а приятният плодов аромат ще ви допадне особено през лятото.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Notino

Notino е компания, която е винаги елегатна и стилна с най-високото качество. Notino ви помага с ежедневните ви нужди и желания. Notino е част от целия ви ден и прави ритуалите ви стилни и запомнящите се.Notino ви кара да се чувствате красиви и уникални. ВИЕ сте нашето вдъхновение.

Оценка Notino Beauty Box