Nivea Urban Skin Detox подаръчен комплект XVI.

1×
Nivea Urban Skin Detox подаръчен комплект XVI.
Nivea Urban Skin Detox подаръчен комплект XVI.

Код: NIV04732 | Този продукт не е в наличност

мицеларна вода с екстракт от зелен чай 400 мл. + антиоксидантен нощен крем 50 мл. + дневен крем с антиоксидиращ ефект 50 мл.

Описание Nivea Urban Skin Detox
Характеристика

Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект Nivea Urban Skin Detoxе подарък, който ще зарадва вас или вашите близки.

Комплектът съдържа:

  • мицеларна вода с екстракт от зелен чай 400 мл.
  • антиоксидантен нощен крем 50 мл.
  • дневен крем с антиоксидиращ ефект 50 мл.

Характеристики:

  • за цялостна грижа за кожата
  • ще зарадва всяка жена
  • изключително подходящ за подарък

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Тип кожа на лицето
мазна, за всеки тип кожа, смесена
Ефект
Хидратация, детоксикация, почистване, матиране
Тип комплекти
подаръчен комплект
Слънцезащита
със SPF
Кога да се нанася
дневен и нощен

За марката Nivea

Световно известната марка Nivea е основана в Германия през 1911 год. Възникването й е заслуга на визионера фармацевт Dr. Oscar Troplowitz (д-р Оскар Тропловиц), който успява да спои масло и вода в стабилен крем. Наименованието на марката произлиза от латинския израз за сняг, вдъхновено от чисто белия цвят на продукта. Именно така възниква днес вече легендарния крем Nivea.

През 1925 год. кремът получава новата емблематична синя опаковка, но със съдържанието си, той и до днес е верен на старата рецепта. Класическият крем Nivea е част от живота на много генерации. Ефективно подхранва кожата на лицето и тялото, и благодарение на своята кадифено фина текстура и специфичен аромат, той е красиво възпоминание за детството.

Козметиката Nivea днес представя цяла поредица качествени и грижещи се продукти, достъпни за всички. Тя бързо привлича привърженици със слънцезащитните кремове Nivea или колекциите козметика, предназначена само за мъже Nivea Men. Nivea се грижи за лицето и кожата повече от 100 години и през това време тя става истински член на милиони семейства по целия свят.

Оценка Nivea Urban Skin Detox1