NIVEA SOFT козметичен пакет II. | notino.bg

Nivea Soft

козметичен пакет II.

Nivea Soft козметичен пакет  II.
Nivea Soft козметичен пакет  II.
Nivea Soft козметичен пакет  II.
Nivea Soft козметичен пакет  II.
Vcu_fxujXzo
11,20BGN

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: NIV2221 | Повече от 20 бр. са в наличност

Комплектът съдържа: Shower Gel 250 ml + Nourishing Creme 100 ml

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
още утре четвъртък, 23.08.2018 г.

Характеристика

Тип на кожата
за всички типове кожа

За марката Nivea

Световно известната марка Nivea е основана в Германия през 1911 год. Възникването й е заслуга на визионера фармацевт Dr. Oscar Troplowitz (д-р Оскар Тропловиц), който успява да спои масло и вода в стабилен крем. Наименованието на марката произлиза от латинския израз за сняг, вдъхновено от чисто белия цвят на продукта. Именно така възниква днес вече легендарния крем Nivea.

През 1925 год. кремът получава новата емблематична синя опаковка, но със съдържанието си, той и до днес е верен на старата рецепта. Класическият крем Nivea е част от живота на много генерации. Ефективно подхранва кожата на лицето и тялото, и благодарение на своята кадифено фина текстура и специфичен аромат, той е красиво възпоминание за детството.

Козметиката Nivea днес представя цяла поредица качествени и грижещи се продукти, достъпни за всички. Тя бързо привлича привърженици със слънцезащитните кремове Nivea или колекциите козметика, предназначена само за мъже Nivea Men. Nivea се грижи за лицето и кожата повече от 100 години и през това време тя става истински член на милиони семейства по целия свят.

Menu