Nivea Skin Sensation подаръчен комплект VI.

Nivea Skin Sensation подаръчен комплект VI.
Nivea Skin Sensation подаръчен комплект VI.

Код: NIV04730 | Този продукт не е в наличност

Deep Moisture Serum интензивен подхранващ лосион за тяло 250 мл. + Protect & Care антиперспирант-спрей 150 мл. + Creme универсален крем 30 мл.

Описание Nivea Skin Sensation
Характеристика

Комплектът съдържа:

  • Deep Moisture Serum интензивен подхранващ лосион за тяло 250 мл.
  • Protect & Care антиперспирант-спрей 150 мл.
  • Creme универсален крем 30 мл.

Характеристики:

  • цялостна рутина за ежедневна грижа
  • за интензивна хидратация
  • изключително подходящ за подарък

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Вид опаковка
спрей
Тип кожа
суха, за всички типове кожа
Тип комплекти
подаръчен комплект
Активни вещества
бадемово масло

За марката Nivea

Световно известната марка Nivea е основана в Германия през 1911 год. Възникването й е заслуга на визионера фармацевт Dr. Oscar Troplowitz (д-р Оскар Тропловиц), който успява да спои масло и вода в стабилен крем. Наименованието на марката произлиза от латинския израз за сняг, вдъхновено от чисто белия цвят на продукта. Именно така възниква днес вече легендарния крем Nivea.

През 1925 год. кремът получава новата емблематична синя опаковка, но със съдържанието си, той и до днес е верен на старата рецепта. Класическият крем Nivea е част от живота на много генерации. Ефективно подхранва кожата на лицето и тялото, и благодарение на своята кадифено фина текстура и специфичен аромат, той е красиво възпоминание за детството.

Козметиката Nivea днес представя цяла поредица качествени и грижещи се продукти, достъпни за всички. Тя бързо привлича привърженици със слънцезащитните кремове Nivea или колекциите козметика, предназначена само за мъже Nivea Men. Nivea се грижи за лицето и кожата повече от 100 години и през това време тя става истински член на милиони семейства по целия свят.

Оценка Nivea Skin Sensation