Nivea Men Sensitive

козметичен пакет XI.

Nivea Men Sensitive козметичен пакет  XI.
Nivea Men Sensitive козметичен пакет  XI.
Nivea Men Sensitive козметичен пакет  XI.
Nivea Men Sensitive козметичен пакет  XI.
Vcu_fxujXzo
Разпродажба
26,60лв.

Код: NIV2216 | Повече от 20 бр. са в наличност

Комплектът съдържа: After Shave Balm 100 ml + Shaving Gel 200 ml + Antiperspirant 50 ml + Lip Balm 4,8 g

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник, 24.07.2018 г.

Характеристика

Aлтер
за всички възрастови групи
Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа, включително и чувствителна

За марката Nivea

Световно известната марка Nivea е основана в Германия през 1911 год. Възникването й е заслуга на визионера фармацевт Dr. Oscar Troplowitz (д-р Оскар Тропловиц), който успява да спои масло и вода в стабилен крем. Наименованието на марката произлиза от латинския израз за сняг, вдъхновено от чисто белия цвят на продукта. Именно така възниква днес вече легендарния крем Nivea.

През 1925 год. кремът получава новата емблематична синя опаковка, но със съдържанието си, той и до днес е верен на старата рецепта. Класическият крем Nivea е част от живота на много генерации. Ефективно подхранва кожата на лицето и тялото, и благодарение на своята кадифено фина текстура и специфичен аромат, той е красиво възпоминание за детството.

Козметиката Nivea днес представя цяла поредица качествени и грижещи се продукти, достъпни за всички. Тя бързо привлича привърженици със слънцезащитните кремове Nivea или колекциите козметика, предназначена само за мъже Nivea Men. Nivea се грижи за лицето и кожата повече от 100 години и през това време тя става истински член на милиони семейства по целия свят.

Menu