Nivea Men Sensitive Cool подаръчен комплект XX.

Nivea Men Sensitive Cool подаръчен комплект XX.
Nivea Men Sensitive Cool подаръчен комплект XX.

Код: NIV04729 | Този продукт не е в наличност

успокояващ балсам след бръснене 100 мл. + гел за бръснене с охлаждащ ефект 200 мл. + рол-он и антиперспирант с 48 часов ефект 50 мл. + балсам за устни 4,8 гр.

Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.

Описание Nivea Men Sensitive Cool
Характеристика

Комплектът съдържа:

  • успокояващ балсам след бръснене 100 мл.
  • гел за бръснене с охлаждащ ефект 200 мл.
  • рол-он и антиперспирант с 48 часов ефект 50 мл.
  • балсам за устни 4,8 гр.

Характеристика

Вид опаковка
рол он
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Тип кожа
за всички типове кожа
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Nivea

Световно известната марка Nivea е основана в Германия през 1911 год. Възникването й е заслуга на визионера фармацевт Dr. Oscar Troplowitz (д-р Оскар Тропловиц), който успява да спои масло и вода в стабилен крем. Наименованието на марката произлиза от латинския израз за сняг, вдъхновено от чисто белия цвят на продукта. Именно така възниква днес вече легендарния крем Nivea.

През 1925 год. кремът получава новата емблематична синя опаковка, но със съдържанието си, той и до днес е верен на старата рецепта. Класическият крем Nivea е част от живота на много генерации. Ефективно подхранва кожата на лицето и тялото, и благодарение на своята кадифено фина текстура и специфичен аромат, той е красиво възпоминание за детството.

Козметиката Nivea днес представя цяла поредица качествени и грижещи се продукти, достъпни за всички. Тя бързо привлича привърженици със слънцезащитните кремове Nivea или колекциите козметика, предназначена само за мъже Nivea Men. Nivea се грижи за лицето и кожата повече от 100 години и през това време тя става истински член на милиони семейства по целия свят.

Оценка Nivea Men Sensitive Cool