Nivea Hairmilk Natural Shine

изглаждащ балсам без отмиване

Nivea Hairmilk Natural Shine изглаждащ балсам без отмиване
Nivea Hairmilk Natural Shine изглаждащ балсам без отмиване
150 мл.
6,40лв.

Код: NIV02721 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък 28.06.2019 г.
Nivea Hairmilk Natural Shine
150 мл. | 6,40лв.

Описание на продукта Nivea Hairmilk Natural Shine

Балсамът без изплакване Nivea Hairmilk Natural Shine е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.

Характеристики:

  • осигурява подхранване и регенерация
  • косата има блясък и е гладка на допир
  • придава жизненост на косата
  • лесен за приложение

Начин на употреба:
Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.

Характеристика

Ефект
Блясък и мекота
Тип на косата
всички видове коса

За марката Nivea

Световно известната марка Nivea е основана в Германия през 1911 год. Възникването й е заслуга на визионера фармацевт Dr. Oscar Troplowitz (д-р Оскар Тропловиц), който успява да спои масло и вода в стабилен крем. Наименованието на марката произлиза от латинския израз за сняг, вдъхновено от чисто белия цвят на продукта. Именно така възниква днес вече легендарния крем Nivea.

През 1925 год. кремът получава новата емблематична синя опаковка, но със съдържанието си, той и до днес е верен на старата рецепта. Класическият крем Nivea е част от живота на много генерации. Ефективно подхранва кожата на лицето и тялото, и благодарение на своята кадифено фина текстура и специфичен аромат, той е красиво възпоминание за детството.

Козметиката Nivea днес представя цяла поредица качествени и грижещи се продукти, достъпни за всички. Тя бързо привлича привърженици със слънцезащитните кремове Nivea или колекциите козметика, предназначена само за мъже Nivea Men. Nivea се грижи за лицето и кожата повече от 100 години и през това време тя става истински член на милиони семейства по целия свят.