Nivea Hairmilk 7 Plus

регенериращ балсам без отмиване за нормална коса

Nivea Hairmilk 7 Plus регенериращ балсам без отмиване  за нормална коса
Nivea Hairmilk 7 Plus регенериращ балсам без отмиване  за нормална коса
200 мл.

Код: NIV2121 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Nivea Hairmilk 7 Plus

Грижата без изплакванеNivea Hairmilk 7 Plus придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.

Характеристики:

  • притежава регенеративен ефект
  • предоставя на косата хидратация и подхранване
  • увеличава гъстотата и здравината на косата

Начин на употреба:
Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.

Характеристика

Ефект
Блясък и мекота, За лесно разресване, Многофункционална грижа, Повече обем на косата, Подхранване и регенерация, Термична защита (сешоар, маша, преса)
Консистенция
спрей
Тип на косата
нормална коса

За марката Nivea

Световно известната марка Nivea е основана в Германия през 1911 год. Възникването й е заслуга на визионера фармацевт Dr. Oscar Troplowitz (д-р Оскар Тропловиц), който успява да спои масло и вода в стабилен крем. Наименованието на марката произлиза от латинския израз за сняг, вдъхновено от чисто белия цвят на продукта. Именно така възниква днес вече легендарния крем Nivea.

През 1925 год. кремът получава новата емблематична синя опаковка, но със съдържанието си, той и до днес е верен на старата рецепта. Класическият крем Nivea е част от живота на много генерации. Ефективно подхранва кожата на лицето и тялото, и благодарение на своята кадифено фина текстура и специфичен аромат, той е красиво възпоминание за детството.

Козметиката Nivea днес представя цяла поредица качествени и грижещи се продукти, достъпни за всички. Тя бързо привлича привърженици със слънцезащитните кремове Nivea или колекциите козметика, предназначена само за мъже Nivea Men. Nivea се грижи за лицето и кожата повече от 100 години и през това време тя става истински член на милиони семейства по целия свят.