NioxinSystem 6 изгодна опаковка III. (за разредена коса) унисекс

1×
Nioxin System 6 изгодна опаковка III. (за разредена коса) унисекс
Nioxin System 6 изгодна опаковка III. (за разредена коса) унисекс
Препоръчителна цена на дребно
46,90лв.

Спестете 27%
изгодна опаковка III. (за разредена коса) унисекс
34,05лв.

Код: NIO02324 | Повече от 5 бр. са в наличност

Nioxin Cleanser 6 шампоан 150 мл. + Revitalizér Nioxin Scalp Revitaliser Conditioner 6 150 мл. + Nioxin Scalp Treatment 6 грижа за кожата 40 мл.

1
СПИДИ
понеделник 20.09.2021 г.
Лично получаване
понеделник 20.09.2021 г.

Описание Nioxin System 6
Характеристика

Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Nioxin System 6 . Пакет продукти за грим винаги е добър подарък.

Комплектът съдържа:

  • Nioxin Cleanser 6 шампоан 150 мл.
  • Revitalizér Nioxin Scalp Revitaliser Conditioner 6 150 мл.
  • Nioxin Scalp Treatment 6 грижа за кожата 40 мл.

Характеристики:

  • грижа за красива коса, изпълнена с живот
  • за регенерация и подхранване на косата
  • за намаляване на чупливостта на косата
  • за оредяваща коса
  • комплект на изгодна цена

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Тип коса
боядисана коса, фина коса
Ефект
Плътност и жизненост, стимулация на растежа, успокояване, подхранване
Тип комплекти
изгодна опаковка
Тип на скалпа
чувствителен скалп, нормален скалп, сърбящ скалп
Проблем с косата
oредяваща коса и косопад

За марката Nioxin

Американската марка "Nioxin" е създадена през 1987 г., от Ева Греъм, която скоро след първото си раждане , започва силно да се интересува от алопецията и нейното лечение. Чрез сътрудничество с експерти в областта на дерматологията и други области, тя най-накрая успява да постигне основната си цел - да разработи ново поколение продукти против косопад. Не след дълго "Nioxin Research Laboratories" се превръща в една от най-успешните компании, опериращи в тази област.

Не е тайна, че борбата с алопеция е много тежка. В случай, че успеете да разпознаете симптомите на време и предприеме необходимите действия, можете да избегнете необходимостта от оперативно лечение. Тук трябва да се отбележи, че марка "Nioxin" е записана в статистиката на  клиничните тестове и изследвания на потребителите ( повече от 70% от анкетираните потребители претърпяват видимо подобрение още първия месец).

Продукти "Nioxin" са поделени на няколко серии "Thinning Hair System Kits" (в момента се състои от шест системи за различни типове коса), "Scalp Renew" (за борба със стареенето, достъпна само на избрани салони за красота + серум против накъсване на косата, предназначен за домашна употреба) и "Intensive Treatment" (за решаване на конкретни проблеми).

И накрая, нека добавим, че козметиката "Nioxin" многократно триумфира на престижния конкурс "Stylist Choice Award", а нейните ефекти покоряват редица  известни личности и професионални фризьори.Нанася се лесно и съдържа фактор рН5.0 до pH7.5. Някои продукти съдържат и SPF 15 ( слънцезащитен фактор).

Марка "Nioxin " ще се хареса на всички, които имат страх от загуба на косата си, търсят шампоани, балсами или регенериращи маски с отлично качество и копнеят за здрава, красива и богата коса.

Оценка Nioxin System 6