Nina Ricci L'Extase

тоалетно мляко за тяло за жени 200 мл.

Nina Ricci L'Extase тоалетно мляко за тяло за жени 200 мл.
Nina Ricci L'Extase тоалетно мляко за тяло за жени 200 мл.
тоалетно мляко за тяло за жени 200 мл.

Код: NIN0846 | Този продукт не е в наличност
Nina Ricci L'Extase
тоалетно мляко за тяло за жени 200 мл.

Информация за парфюма Nina Ricci L'Extase

Млякото за тяло Nina Ricci L'Extase L'Extase перфектно допълва аромата от едноименната линия. Млякото ефективно подхранва вашата кожа и й придава толкова необходимата хидратация. При редовно ползване кожата ви ще е кадифено мека и неустоимо фина.

За марката Nina Ricci

В работата на модната дизайнерка Nina Ricci са вплетени елементи на женственост, изтънченост и семплост. Модната къща украсява улиците на Париж още от 1932 г. с колекциите си висша мода, а парижанки – със съвършените си кройки и качествени платове. Дизайнерката и синът й бързо разширяват модната си колекция с парфюма Nina Ricci, който и до днес е неразделна част от имиджа на тази френска марка.

Първият парфюм на модната къща, Nina Ricci Coeur Joie, е създаден през 1946 г., а вторият парфюм, L’Air du Temps, издържа изпитанията на времето и модата от 1948 г. насам. Ароматът в известния флакон с кристален гълъб на върха олицетворява любовта и свободата и се е превърнал в емблематичен парфюм на марката. Популярността му помага за утвърждаването на международния успех на модната къща и до днес е безкраен източник на вдъхновение в дизайна и ароматите на Nina Ricci.

Оценка Nina Ricci L'Extase

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!