Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses парфюмна вода за жени

1×
Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses парфюмна вода за жени
Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses парфюмна вода за жени
50 мл.

Код: NIN0694 | Този продукт не е в наличност

Описание Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses
Състав

Отдайте се на най-съкровените си желания и мечти. Парфюмната вода Nina Ricci L'Extas Caresse de Roses ще провокира чувствени нагласи веднага, след като перфектно се съчетае с кожата ви. Ароматът ще се превърне в бижуто, украсяващо голото ви тяло, и ще събуди нови зависимости у вас.

  • цветен аромат с подчертано ухание на роза
  • автор е парфюмеристът Франсис Куркджан
  • лек и устойчив аромат Nina Ricci L'Extase Caresse

Съставки на аромата
Цялостният цветен букет ще примами сетивата ви от първия момент. Ще ви спечели комбинацията от българска и турска роза, която допълва нежния аромат на виолетки и божур, често срещани съставки на дамските парфюми. Този чувствен цветен концерт е завършен от пикантни пудрови тонове мускус.

История на аромата
До създаването на Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses довела предишната парфюмна вода Nina Ricci L'Extase Caresse със своя силно еротичен заряд. Въпреки че е по-лек вариант, тя концентрира интензивна чувственост.

Още на пръв поглед по-светлите цветове на флакона насочват към фина комбинация от аромати. Самият той изглежда като бижу заради златната си декорация, като така подчертава посланието на незабравимия цветен аромат.

Състав

композиция
мускус, турска роза, теменуга, божур, българска роза
Вид аромат
Цветни

За марката Nina Ricci

В работата на модната дизайнерка Nina Ricci са вплетени елементи на женственост, изтънченост и семплост. Модната къща украсява улиците на Париж още от 1932 г. с колекциите си висша мода, а парижанки – със съвършените си кройки и качествени платове. Дизайнерката и синът й бързо разширяват модната си колекция с парфюма Nina Ricci, който и до днес е неразделна част от имиджа на тази френска марка.

Първият парфюм на модната къща, Nina Ricci Coeur Joie, е създаден през 1946 г., а вторият парфюм, L’Air du Temps, издържа изпитанията на времето и модата от 1948 г. насам. Ароматът в известния флакон с кристален гълъб на върха олицетворява любовта и свободата и се е превърнал в емблематичен парфюм на марката. Популярността му помага за утвърждаването на международния успех на модната къща и до днес е безкраен източник на вдъхновение в дизайна и ароматите на Nina Ricci.

Оценка Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses1